| Smarttool a întrebat:

Avem o vila/cabana in Brasov, Cristian pe care vrem s-o inchiriem de craciun si revelion. Ar fi pacat, multi cauta la nebunie o cabana pentru petrecerea sarbatorilor. Cabana noastra beneficiaza de tot confortul unei pensiuni de 5 stele. Are piscina acoperita incalzita, jacuzzi, sauna, fitness si 8 camere complet dotate. Parcare supravegheata si curte proprie de 800 mp. Loc pentru alte activitati este. Cabana mai beneficiaza de 3 saloane, dintre care unul in subsolul casei sasesti, ca toate casele din centrul brasovului.

Cetatea Rasnov e la doar 5 km departare, Castelul Bran la doar 15 km si Poiana Brasov la 10 km.

Care e cea mai portrivita platforma unde ne putem inscrie?

Cat de probabil e ca acum la sf. de octombrie sa mai existe persoane care sa caute inca?

Mersi

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista destui daca ai o oferta buna. turist info e cea mai buna varianta sa te inscrii pe ea sau daca vrei neaparat vezi si pe la agentiile de turism

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca vecinii mei inchiriaza anual o cabana simpla, cu capacitatea de 24 de persoane (in doar 6 camere), cu foisor, cu 1500e (daca imi aduc aminte bine), pentru craciun si revelion... Pentru asta, cam ce suma asteptati?
Recomand promovarea pe Facebook, si pe alte site-uri de turism. De asemenea, si pe olx.ro s-ar putea sa fie utila postarea.

| aCek1ng a răspuns:

Sunt destui care amana pe ultima suta de metri.
Incearca sa promovezi anuntul pe diverse site-uri de promovare, retele de socializare, blog-uri, etc.