anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna, a facut cineva un tur al Romaniei prin Oltenia,Muntenia,Dobrogea,Moldova,Bucovina,Maramures, Crisana, Banat fara Transilvania?
Eu as dori sa vizitez orasele mai apropiate de granita dar nu numai cu masina si nu stiu ce suma presupune acest lucru, luand si in considerare 2 saptamani stat la mare.

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Eu de la Bucuresti la Timisoara am facut 6 zile cu bicicleta, si cost de 250 de lei, din care cazarea la pensiuni sau campinguri 130 de lei, insa doua nopti am fost cazat gratis, una la manastirea Lainici pe valea Jiului, unde poate oricine sa ramina pentru o noapte, si una la tatal meu, undeva pe linga Caransebes. Daca vrei sa faci un astfel de tur al Romaniei, cred ca poti sa il faci cu 1000 de lei, daca nu esti pretentios si stii sa cauti pe net ca sa iti planifici calatoria, iti dau un exemplu: dupa multe cautari, stiu locuri unde te poti caza cu 10 (camping chiar in Alba-Iulia) sau 20 de lei (hostel linga Deva). Daca insa ai pretentiila conditii de cazare, poti ajunge si la 2000-3000 de lei. Asta fara cele doua saptamini la mare.

2 răspunsuri:
| thejuliangaming a răspuns:

Cum sunt din Moldova poti vizita Iasi si Galati.Amandoua orase sunt apropiate la granita? In special nu stiu la ce granita te referi!

| Arseia a răspuns (pentru thejuliangaming):

Vreau sa circul roata tara centrul lasand-ul pe alta data