|

Buna

Am dat 70E ca un presupus avans pentru banchetul di clasa a12a. Din varii motive, am ajuns la concluzia ca aceasta excursie nu este conevnabila, ca sa nu mai spun ca din cei 125E ceruti, 45 E sunt pentru cadrele didactice care isi aduc toata familia dupa ele iar sejurul NOSTRU propriu-zis este 80E. Ma rog, ieri am mers la profesoara care strange banii acestia, sa ii spun ca intentionez sa ma retrag. Ea a spus ca se va duce la agentie sa vada optiunile, dar mai mult m-a indrumat sa gasesc pe cineva care s-a hotarat abia acum sa mearga, iar eu sa primesc banii de la acea persoana. Este greseala mea ca nu m-am interesat mai bine inainte sa platesc acea suma, insa as vrea sa va intreb in general despre aceste agentii. Daca cineva isi face o rezervare, de ce nu ar putea fi aceasta anulata mai tarziu? Banii inapoi si sanatate, asa mi s-ar parea mai ok. In caz ca plateam chiar toata suma si apoi fix in perioada banchetului intervenea ceva grav si nu mai puteam sa merg, ce se intampla atunci? A fost cineva intr-o situatie similara? Cum ati rezolvat problema?

Sfaturile si parerile constructive sunt apreciate. Multumesc.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Agentiile au o politica foarte stricta privind returnarea banilor. Fiindca in momentul in care tu ai facut rezervarea, ei platesc partial cazarea, etc. In principiu, se plateste o taxa storno (care este 10-15%) din suma si care asigura inapoierea banilor. daca nu se plateste acea taxa (si prrobabil voi nu ati platit-o), unele agentii accepta returnarea a 50-80% din bani pana cam cu doua luni inainte de excursia propriu-zisa, altele nu accepta nici un fel de returnare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai daca aceste agentii de care zici tu ar anula anumite activitati pentru ca se imbolnavesc toti sau din alte motive agentia respectiva ar da faliment si nimanui nu ii convine / dar na poti incerca sa anulezi doar ca iti trebuie o motivare bazata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează