|

Buna,Am gasit de curand siteul Holario.ro - rezervari online la diverse unitati de cazare si as vrea sa stiu daca careva a mai facut vreo rezervare prin ei si daca sunt seriosi?

Multumesc,

Carmen

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu te sfatuiesc!
Habar n-am cine sunt dar cel mai bine este sa faci rezervarea personal prin telefon.
Daca o faci mai devreme, nu uita sa-i mai suni pentru confirmare.Altfel s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta.
Ti-o spune unu' care doarme doua nopti pe saptamana in hotel!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut Carmen,
Eu am facut acum 1 saptamana rezervare la Hotel Wolf1 din Brasov prin http://holario.ro. Am primit rezervarea pe e-mail imediat dupa ce am finalizat de introdus datele. Cand am ajuns la Hotel, receptionista stia exact despre ce e vorba. Chiar nu am avut nicio problema. Deci, dupa experienta mea stric subiectiva, recomand site-ul.
@gicaputinica, ai dreptate si cu telefonatul, insa m-am obisnuit sa-mi fac toate rezervarile online cand am inceput sa merg in vacante in exteriorul tarii si crede-ma ca nu e totuna sa suni in strainatate ca sa aflii preturi si sa faci rezervari si in plus, de obicei, astfel de site-uri au tarife mai bune decat cele pe care le primesti la receptie. Sincer nu inteleg de ce.dar asta este strategia lor. Referitor la Romania, de exepmplu pe un astfel de site stiu exact ce pensiune/hotel mai are camere libere, dar sunand s-ar putea sa am surpriza sa trebuiasca sa bifez cateva telefoane pana sa primesc un raspuns pozitiv si sa-mi rezerv camera.
O zi buna,
Cris

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează