|

Buna!

Am si eu câteva nelămuriri în legătură cu biletul de avion.Trebuie sa cumpăr 2 bilete pentru niște prieteni care sa află în străinatate si nu prea știu cum sa procedez.

Ei nu au acces la internet si nu pot sa facă chek-in si să printeze biletele. Cum aș putea sa procedez? Am înteles că trebuie să aibă biletele la ei si daca fac check-in la aeroport costă in plus, daca îl fac eu aici expiră în câteva zile, și nu știu cum aș putea să le trimit biletele si totul gata făcut acolo.Vă mulțumesc 1

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Doar la companiile low cost trebuie sa dai bani in plus pentru check in la aeroport

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Doar de curiozitate - prietenii tăi sunt cumva prin Coreea de Nord?!? Nu de alta, dar cel puțin prin majoritatea țărilor cât de cât civilizate există locuri cu acces la internet, fie liber, fie contra cost (dar la tarife rezonabile, mai ales pentru cel mult o jumătate de oră cât ar avea ei nevoie să tipărească biletele și boarding pass-urile.
Așadar, tu poți cumpăra aici biletul, le faci și check-in-ul on-line și le trimiți pe mail ca atașament toate documentele pe care le primești de la compania aeriană. Ei merg acolo la un internet-cafe (sau o bibliotecă publică etc.) intră în contul lor de mail și de acolo tipăresc documentele. Ce e așa greu?!?
Altfel, ca să le tipărești aici și să le trimiți acolo prin curier, te costă cât nu face! Iar prin fax nu merge, e prea imprecis la tipărit coduri de bare (și nu numai).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează