| cristigibson a întrebat:


La anul in primavara-vara, voi pleca in Londra, cu masina personala, in vizita la cineva. Plecarea o sa fie din Trieben(Austria).
Ce ar trebui sa stiu? Drumul il voi face fara oprire, sunt destul de rezistent la condus multe ore. Ideea e ca nu prea stiu faza cu ferybotul. Care e pretul? Trebuie sa fac rezervare? Ce taxe de drum am pana acolo, in afara de cea pe Austria?
Am citit ceva articole, dar erau vechi de vreo 10 ani si as vrea niste sfaturi de la cineva care a facut recent traseul. Din ce am vazut, ferybotul l-as lua din Calais. Nu m-ar deranja sa ocolesc catre un alt port, daca e mai rentabil. Multumesc in avans si astept raspunsurile voastre! big grin

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ai nicio taxa, autostrazile in Germania sunt gratis la fel si cele din Belgia. In Franța se plătește pe portiuni de autostrada, drumurile nationale sunt gratis.

Cat despre feribot. Gasesti o groaza de site uri de unde poti lua bilete. E acum 100euro un drum dus întors

| Bizon95 a răspuns:

De ce nu pleci tu cu trenul/avionul si apoi inchiriezi acolo o masina sau o chestie de gen GO car (abonament la masinile parcate pe strada)... crezi ca e mai ieftin cu masina personala, sau acolo o sa alergi atat de tare ca nici sa inchiriezi masina nu merita?