|

Buna,spuneti-mi va rog daca pot ajunge in America,dar peste ceva timp nu acum, deoarece as vrea sa ma duc cu un prieten.Ms.Funda!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca obtii viza de la Ambasada SUA poti ajunge. Mai tarziu s-ar putea sa nu mai trebuiasca viza pentru turisti, exista discutii in acest sens. Gasesti tot ce ai nevoie pe site-ul oficial al Ambasadei SUA de la Bucuresti.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca obtii viza si iti permiti costurile de transport, cazare alea alea poti sa ajungi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Viză de la ambasadă și te poți deplasa atât cu avionul cel mai ieftin sau cu vaporul în croazieră laughing cel mai scump!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ia vezi poti sa ajungi? Ce intrebare e asta? Ai bani? Du-te frate. De unde sa stiu eu daca acum sau in cativa ani cand vrei tu poti sa ajungi in Statele Unite? Te cunoastem de undeva, noi membrii TPU, sau poate ghicim pentru tine in cafea? Si daca strangi bani de drum asta nu iti garanteaza ca obtii viza. Dar sa zicem, pui 5000 in cont (daca nu ai o casa pe numele tau iti cere ambasada SUA cel putin 5000 in cont ), stii engleza, cumperi o excursie si primesti viza. De putut oricine poate sa ajunga daca are bani de avion, cazare si ce alte lucruri iti cer americanii sa se asigure ca nu te duci sa ramai acolo, asta daca nu ai vreun dosar penal sa ti se interzica parasirea tarii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează