|

Buna TPU! Eu si parintii mei am vrea sa facem o excursie de 3 saptamani in Elvetia si as dori informatii cei care au fost deja... Cum e acolo, clima e asa de aspra? Care sunt cele mai frumoase locuri de vizitat? Funda!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Elvetia are o clima placuta, dar la munte e cam aspra, poti vizita muntii alpii, Parcul National Elvetian in partea de sud-est,Baile Bring la cativa kilometri de Bring care sunt bai termale, la lacul Lucerne e foarte frumos si o priveliste magnifica, Catedrala St.Vincent din Munster, In orasul Bring e foarte frumos si mai ales ca orasul e vechi si cladirile sunt interesante si ai ce vedea, poti vedea Palatul Stockalper are foarte frumos, daca iti place arta poti vizita Muzeul de Arta Grisons sau Muzeul Arte Frumoase-Kunstmuseum, ca sa va relaxati ducetiva la Swiss Holiday Park, ai ce face si ce vizita in Elvetia si chiar daca vremea poate fi uneori capricioasa si rece in anumite zone dar in sud e vreme placuta dar si in nord ai ce izida si in celelante parti, vacanta placuta!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cel mai senzational loc din elvetia este in valais, se numeste derborance si e situat la vreo 50km de sion. turistii nu stiu de el pentru ca nu i se face publicitate.asta pentru ca elvetienii vor sa-l conserve. zici ca esti pe alta planeta. evitati orasele mari, ca zuric sau geneva.mai bine mergeti pe saint bernard pina pe mont blanc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut,eu am fost in Elvetia in aprilie.Atunci era destul de cald. Purtam maiouri cu minica scurta, insa am fost vreo citeva zile cind a plouat si chiar a nins, insa la moment nu stiutiu cum e acolo. Foarte mult timp am mers cu autocarul si in genere era foarte frumos.Am vizitat si citeva orase foarte frumose.Am fost in SF.GALLEN un oras de milioane (toata ziua hoinaream prin oras, mi-a placut mult)Zurich e cel mai mare oras din Elvetia (asta mi-a placut ce-l mai mult)mi se pare ca are ceva comun cu New York, merita sa mergi in Zurich e ceva minunat.Lucern de asemenea mi-a placut foarte mult...Arbon este asemenea unui satuc, insa in el se afla cel mai mare lac din Elvetia se numeste Constance Lake- este de o frumusete rara. Am vizitat foarte multe locuri frumoase prin toate aceste orashe, ti-o spus din propria mea experienta. Succese si odihna placuta. p.s. sper ca te-am ajutat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează