|

Buna TPU! in aprilie as dori sa merg in paris in disneyland ca sa vizitez parcul! Imi puteti spune care sunt preturile atat pentru copii cat si pentru adulti? si daca dupa ce platesc, in parc am voie sa consum orice fel de mancare sau sa ma dau in orice fel de masinute, si carusele fara sa mai platesc inca o data? daca, intrarile sunt gratuite de la varsta X-X, sau daca se mai fac reduceri? va rog frumos, ajutati-ma, dau funda+ vot! Am nevoie de raspunsuri corecte, imi vor raspunde la intrebare doar cei care au mai fost in parcul disneyland! multumesc anticipat!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai eu am fost in noiembrie, cal mai bine e sa inchizi bilete de pe saitul lor pe net le scoti pe printer si e mai ieftin decat sa te duci la ghisee si sa le iei de acolo in primul rand nu mai stai 3 sau 4 ore la cozi si nu-ti pierzi timpul disney insemna 2 parcuri parcul mare si parcul waltdisney.intrarea pentru un parc e in jur de 30 eu pentru amundoua e in jur de 60 eu.de pers, nu am fost cu copii asa ca nu stiu cat e biletul pentru ei, platesti doar o data si atai in parc tota ziua la 10 inchide parcul mare si la 6 inchide parcul walt, eu am fost intr-o zi in parcul mare si a doua zi in waltdisney, sa stii ca nu ai timp intr-o zi sa vezi ambele parcuri, sunt gigante iar biletul e doar pentru o zi daca nu ai vazut tot parcul a doua zi platesti iar 30 eu sa intri, inauntru gasesti orice nu e nevoie sa iasi sunt mii de magazine mii de restaurante tualete orice si la fiecate joc sau orice daca vrei sa intri de ex in casa albei ca zapada nu platesti dar e asa de multa lume incat stai la coada 1 ora la fiecare de aceea nu ai timp intr-o zi sa vezi tot parcul,sunt foarte multe nu exista pentru nimeni bilet gratuit, fac reduceri cum ti-am zis dar daca inchizi biletele de pe net, aaa si daca te duci cu masina mai platesti si la intrare pentru parking 18eu toata ziua, mai multe detalii intra pe saitul lor si daca mai vrei sa afli ceva trimite-mi mesaj, parcul e bestial nu se compara cu nici un parc de distractii.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cauta pe google

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Pitronia...am cautat pe google inainte.chiar atat.de. ma crezi! nu am gasit, asa ca am apelat la TPU! si credeam ca o sa primesc raspuns!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează