| KarinaElla78 a întrebat:

Bună TPU.
Vreau sa fac o rezervare pe Booking, iar la metoda de plata scrie " Vi se va incasa integral plata in avans oricand " si nu imi dau seama cand s-ar lua banii.
Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| gratargratar a răspuns:

Fiecare rentier isi are proprii termeni, nu exista ceva standard. Te uiti pe fiecare anunt, unde fiecare explica termenii intelegerii.
De obicei, banii se iau integral de pe card doar atunci cand iti faci o rezervare si nu te duci, fara sa o anulezi. Alteori, se iau partial atunci cand anulezi cu X zile inainte de rezervare. Iar alteori nu se ia nimic in urma anularii, daca anulezi cu mai mult de X zile inainte de (data) rezervata.
Dar repet, numarul de zile depinde de fiecare rentier.

Banii ii platesti mereu la destinatie, adica atunci cand te intalnesti fata-in-fata cu cel de la care ai inchiriat locatia. Card-ul este o masura de siguranta pentru cel care inchiriaza (rentierul), in cazul in care nu te mai prezinti la data cuvenita sau anulezi rezervarea intr-un anumit interval de zile.

Pana acum am avut doar experiente pozitive cu Booking. Bafta.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E fix cum scrie acolo... Oricând. Depinde de hotel. Unii îți iau fix când se face rezervarea, alții nu iau deloc, alții în primele 24ore de la rezervare, alții în ultima zi de că cel gratis samd

| mihai69 a răspuns:

Păi ce nu e clar? oricând între momentul rezervării și cel de check-in. Probabil e vorba despre o rezervare nerambursabilă; în general, unitățile de cazare retrag suma imediat. Dacă nu, trebuie să ai permanent grijă să ai suma respectivă disponibilă în cont să nu îți anuleze rezervarea.