|

Care dintre voi ati mers la Aqua Magic? Cum vi s-a parut? Eu am 13 ani si am mers anul trecut si am stat 3 ore si vreau sa stiu si voua cum vi se pare. S-au mai micsorat preturile sau sunt la fel de "piperate" ca anul trecut? Ca de scumpit, in plina criza, nu prea cred eu ca s-au marit.Sau daca s-au marit inseamna ca-s nebunilaughing... Oricum, daca aveti timp, va spun ca eu am fost in Mangalia, in Mamaia si in Navodari. Care statiune e mai buna?Dupa parerea mea:Mangalia-plaja destul de ok, nisipul nici prea prea nici foarte foarte, insa in apa...big grin am avut "surprize" ( ce-i drept, nu multe)care nu m-au incantat. In Mangalia am fost 2 ani la rand si in amandoi ani m-am lovit de n ori la picior ca sunt pietre in apa.Mamaia- stiu ca unora li se pare ca Mamaia e raiul pe Pamant-se inseala. Mie, statiunea Mamaia, mi se pare cea mai urata statiune dintre toate. Deci plaja e full abia daca ai loc unde sa pui un prosop, un cearceaf ceva, sa stai jos(si nu in plin sezon). Am gasit un locsor mititel, in final, dar cand am luat cearceaful, era bun de aruncat la gunoi ca era plin de pacura. Apa mi se pare dezastruasa. Foarte foarte foarte mizerabila, cu pungi, multe multe multe "surprize" nedorite si sacose de plastic etc. Dupa parerea mea acolo nu e de mersbig grinNavodari-Ei bine, in sfarsit, am ce spune. In Navodari este cea mai curata plaja(dintre astea 3 in care am fost). Sunt o multime de scoici, apa este foarte curata ca statiunea nu e asa de populata ca Mamaia. Deci acolo este de mers(dupa parerea mea).Acuma un mic top unde sa mergi la mare(dintre statiunile de mai sus):1.Navodari2.Mangaliasi pe ultimul loc Mamaiabig grinAcest top e facut dupa plaja si apa nu dupa atractii. Daca ar fi dupa atractii da, Mamaia ar fi pe primul loc cu tot cu cluburi, hoteluri de fite, Aqua Magic si mai stiu eu ce. Dar parca la mare te duci ca sa stai in apa, pe plaja sa te bronzezi etc. As vrea sa faceti si voi o descriere a statiunilor in care e de mers si in care nu.Care vi se pare cea mai buna statiune?Am auzit ca si in eforii e liniste si frumos. a da si 1 mai big grin Si as vrea sa-mi spuneti voi care ati mers acolo cum e. Poate o mica comparatie, un top ceva daca aveti timp.Multumesc mult!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu am mers in fiecare vara la Aqua Magic.De ce? Pentru ca stau aproape de Constanta, Foarte Aproape.Cu cine am mers? Cu colegii aproape toata scoala, deoarece PSD-ul organizeaza aceasta excursie. O sa mergem si acum pe 22.

4 răspunsuri:
| explică:

Pai intrarea nu e exagerat de scumpa, dar preturile dinauntru sun... wow. Deci pe o sticla de apa de jumatate le L dai 5 lei. Si cea mai ieftina inghetata e vreo 7 lei.De frumos este frumos normal. Poze gasesti pe www.mamaia.ro si dai dupa aia acolo sus fotografii si o sa-ti apara si aqua magic.Fotografiile sunt de 4 ani, dar s-au mai facut piscina jacuzzi si tobogane noi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O plaja salbatica este cea de la Vadu. Dar drumul pana la plaja e cam de masini cu 4x4.Sau plaja de la corbu, Venus...straight face
Pai am fost anul trecut la Aqua Magic si am stat toata ziua de la 9 la 18 si m-am prajit bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum ti-am zis(la intrebare ta trecuta)o sa ma duc si eu anul acesta
SI as vrea sa imi dai niste detalii
Adica daca este frumos, la ce ora ai fost, cat ai platit, cum e acolo...si ai poze la aqua magic?
Ast rasp.Ms

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mda...de anul trecut nu ne intereseaza!:p

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează