| imihaistoian a întrebat:

Care este cea mai frumoasa plaja din Halkidiki/Sithonia si ce puncte turistice ar fi?

Răspuns Câştigător
| Ivy86 a răspuns:

De pe bratul Sithonia plaja Orange Beach este cea mai spectaculoasa. Caut-o pe google map, sunt poze. Alte atractii in Halkidiki este croaziera la Athos, plimbare prin Salonic, croaziere pe diverse insule cu scufundari, pestera Petralona (nu e prea spectaculoasa). In Halkidiki vei gasi numai plaje frumoase.

2 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Peninsula se numeste Halkidiki urmata de cele 3 brate ale acesteia : Kassandra, Sithonia si Muntele Athos. Sithonia este mult mai frumoasa datorandu-se apei foarte clare, curate in comparatie cu Kassandra unde plajile sunt mai multe pietre, decat nisip si apa este mai tulbure.
Iti recomand sa mergi spre Metamorfosis, Nikitis, Develiki este la jumatatea dintre Sithonia si Muntele Athos. Poate ca blogul meu o sa te ajute mult mai mult. Cat am locuit in Grecia am incercat sa punctez cat am putut de mult trasele pe care le-am facut :
1. Ormylia este situata la inceputul bratului Sithoniei, la cativa km de statiunea Psakoudia, a fost comuna unde am locuit inainte sa plec spre Germania http://visit-halkidiki.blogspot.de/......idiki.html
2. Spre Develiki, iti va placea cu siguranta, am recomandat-o multor romani si au fost foarte impresionati de plaja, mare si mancare http://visit-halkidiki.blogspot.de/2014/07/spre-develiki-halkidiki.html
3. Spre Arnea http://visit-halkidiki.blogspot.de/......idiki.html
4. Statiunea Vourvourou http://visit-halkidiki.blogspot.de/......ourou.html

Vezi ca pe blog am mai multe articole, poti citi despre ceea ce doresti sa afli. Chiar daca intrebarea ta este veche, niciodata nu-i prea tarziu, sunt sigura ca in Grecia vei mai ajunge si alta data.

Bula
| Bula a răspuns:

Alege pentru gustul tau prin Google Maps - Street wiew