|

Care sunt locurile de vizitat in Tokyo, cam cat costa calatoria, cam cat ma costa cazarea si transportul?

Daca stie cineva m-as bucura enorm.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Hmm, sunt multe de vizitat, depinde ce iti place cel mai mult.
Locurile cele mai populare sau unele din cele mai populare ca sa zic asa sunt Shibuya, Shinjuku, Roppongi, Odaiba, Ikebukuro, Akihabara si Ueno.
Interesant de vazut ar fi : Tokyo Tower, Tokyo SkyTree, Metropolitan Office Buildings, Ueno Zoo (au panda tare draguti^^), Asakusa, locurile de prin Akihabara (pline de anime-uri, cospaly si figurine), Roppongi Hills, Statuia Libertatii si Rainbow Bridge din Odaiba si multe altele.
Astea sunt asa ca o idee.

Un bilet te va costa in jur de 800-1000 euro. (depinde in ce perioada pleci).
Cazarea este putin mai scumpa, la un hotel te va costa destul de mult (in jur de 50-100 euro pe zi) insa daca stii putina japoneza iti poti gasi o gasi o camera de inchiriat la cineva cu vreo 15-20 euro pe zi.
Transportul nu este foarte scump. Iti recomand sa iti cumperi un fel de cartela pentru metrou/tren, este una verde, are un pinguin pe ea, se numeste Suica. Pe aceea iti pui bani si nu mai trebuie sa te gandesti de unde sa cumperi bilet, pana unde sau asa ceva. De obicei o incarci cu vreo 100 de euro si iti ajunge foarte mult. Mai sunt si anumite abonamente de 1 zi in general cu care ai acces la toate liniile de tren nationale. Nu mai stiu cat costa exact, eu folosesc Suica cel mai des.

Sper ca te-am ajutat

1 răspuns:
| a răspuns:

Eu zic sa ceri o oferta la www.idealtour.ro

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează