|

Ce jocuri stiti sa jucati cu cartile de joc? love struck

pe ce site pot gasi regurile jocului.si sa imi arate cum se joaca?

funda!

mersi anticipat!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Mafia( e un joc de carti pe care il joc in tabara mereu)Se joaca astfel:
1.Un copil va trebui sa fie povestitorul.(nu va avea nicio carte)
2. Unul asasinul (va avea cartea as)
3. Unul asistenta ( va avea Q-ul)
4. Unul politistul( Va avea K-ul)
5.Restul taranii ( restul cartilor in afara de As, Q, ca)
MINIM 5 COPII.
Povestitorul va incepe povestea asa:
Toata lumea adoarme(voi puneti capul pe masa is nu va uitati, partea cu ''culcatul'' este una esentiala a jocului)Intr-o noapte furtunoasa(povestitorul poate sa mai spun si in ce localitate se afla etc.)un asasin se trezeste(Cel care cartea as se ridicasi arata inspre cine vrea sa omoare,dupa care se pune la loc cu ochii inchisi,dar nu vorbeste si nici povestitorul nu spune pe cine a omorat altfel se strica jocul)in continuare povestitorul povesteste de ex:Si l-a omorat cu o pusca laughingsau l-a omorat stranguland-ul cu guma de mestecat(improvizeaza, zice ce vrea) etc. dupa care spune: Se trezeste asistenta!( cel cu Q se trezeste arata inspre persoana care crede ca a fost omorata, ca sa o salveze si poate arata chiar si inspre el, iar daca asistenta a facut o treaba buna povestitorul trebuie sa precizeze aceasta,dar nu trebuie sa spuna icne a fost omorat, salvat sau prins(o sa vezi in continuare).Dupa aceatsa asistenta inchide ochii la loc. Povestitorul spune acum :Sa se trezeasca politistul( Cel cu ca ),el va arata cine crede ca e asasinul,nu va vorbi, ca si ceilalti, iar povestitorul va preciza daca l-a prin sau nu (nu spui numele de exbig grina,Andrei l-ai prins. Zici:
Politistul a descoperit criminalul)
La sfarsit,toata lumea se trezeste,ia rfiecare spune mai intai cine crede ca e criminalul (va dati seama dupa fata,persoana care a omorat-o,daca ii vedeti cartea),dupa care fiecare incepe sa voteze,iar persoana cu cele mai multe voturi isi arata cartea(daca e egalitatea votati intre acele persoana pana iese una)Dupa ce iese o persoana,iar criminalul nu este gasit povestitorul, iar povesteste ca la inceput, iar totul ...2004 - 2174 + Vezi răspunsul întreg

1 răspuns:
| a răspuns:

Pe langa celebrul Septica, mai stiu Kems (un joc tare drag mie, imi aminteste de copilarie, cand jucam cu prietenele in fata casei pe o patura intinsa pe iarba... Se joaca in perechi a cate doi (doua sau 3 perechi). La inceput fiecare pereche isi alege un semn pe care sa-l stie doar ei doi. Fiecare primeste cate 4 carti (atentie, sa nu le vada nimeni) si 4 se pun pe masa cu fata in sus. Dupa, fiecare isi ia de pe masa cate carti vrea dar da jos tot atatea, asa incat sa aiba mereu 4. Poti sa aduni ce vrei, iar cand ai toate 4, faci semnul secret iar perechea ta, cand il observa, zice "kems!" (de ex. daca aduni IX, cand ai toate 4 de IX faci semnul). Pentru fiecara ''Kems!" primiti doua puncte iar daca ai noroc si faceti "dublu kems", 4 puncte (dublu kems fiind situatia cand tu si perechea ta faceti semnul secret in acelasi timp).

Pff, acum ca citesc ce-am scris pare cam ''incalcit'' laughing. Daca ai nelamuriri trimite-mi mesaj si-ti voi explica mai detaliat.

Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează