| Ancutss30 a întrebat:

Ce tari europene imi recomandati sa vizitem anul urmator? Anul acesta am fost in Austria, si mi-a placut foarte mult. Funda si as vrea si un site cu monumentele acelor tari.

4 răspunsuri:
| iDenisuc a răspuns:

Franta>paris Italia, spania, Germania :d

| Matt24 a răspuns:

Norvegia,Germania,Uk,Spania,Franta...monumente gasesti la un simplu search big grin

| pdannysan13 a răspuns:

Am fost in Spania de 2x: odata in Catalunia si odata in Andaluzia.
Catalunia a fost incredibil cu Barcelona fiind centrul de rezistenta. nu te poti plictisi de orasula acela, de la La Rambla pana la monumente dupa monumente si arhitectura incredibila cu Sagrada familia. Tot locul spune 'noi suntem CATALANI si suntem mandrii si suntem mai buni decat tot restul lumii'. si poate au dreptate
Andaluzia: vrei sa vezi lume araba impletitata cu lumea moderna. aici te duci. Must see este Alhambra, care incepun cu filme pana la piese apare peste tot, plus excursie in Gibraltar merita tot.Si corida happy e brutal dar trebuie sa vezi o corida.
Eu am fost miscat de Spania, se aseamana cu noi, dar sunt mai civilizati si in zona sudica temperatura nu scade sub 10C. Este o lumea faina. si sa te duci asa sa prinzi datele 20-22 August, atunci este sarbatoare Fecioarei Maria si toata Spania este afara in strada si sarbatoreste.

| micuady a răspuns:

Cred ca fiecare loc are farmecul sau, iar in functie de starea ta de spirit si oamenii pe care ii intalnesti se pot lega povesti nemuritoare. Eu unul cand am ajuns in Austria am gasit informatii interesante aici (https://harta-europei.com/harta-austria.html) si tare mi-as fi dorit sa ajung in Elvetia (nu am vazitat-o niciodata.) deoarece am auzit numai de bine.