|

Cine ma poate ajuta cu o informatie privind cazarea in costinesti la bungalowrile Meduza? Referitor la asta, au frigider, tv, baie in camera? E amplasata pe langa Radio Vacanta? Sunt conditii bune? A fost cineva? Cel mai mult ma intereseaza sa stiu daca e "vecina" aceasta cazare cu bungalowrile Radio Vacanta. Funda!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Bungalow-urile Meduza sunt situate in statiunea Costinesti, in baza BTT, zona lac, la 200m de mare, la mai putin de 150 m de Obelisc. Posibilitati multiple de agrement si distractii. Cadru natural cu multa verdeata.
Ideal pentru elevi, studenti, grupuri organizate. Camerele au 3-4 paturi, grup sanitar propriu. Sunt si camere cu grup sanitar comun. La cerere se poate adauga si pat suplimentar, TV, frigider. Se acorda reduceri pentru grupuri, clientii fideli, posesori de card Euro 26.
Optional se pot asigura si servicii de masa la tarif de 30 lei/zi, pensiune completa sau bonuri valorice de 20 lei/zi
Pretul la cazare variaza in functie de perioada, de numarul de persoane si de gradul de confort. Astfel sunt preturi pentru extrasezon si sezon. Pentru orice relatie suplimentara, iipoti contacta la tel. 0744. 484563, 0241734156.
Facilitati generale: Gradina, parcare, restaurant, acces gratar si organizare evenimente speciale.
Tipuri camere Max. Tarife
Camera dubla superioara
80 RON
Camera tripla
100 RON
Camera cvadrupla
120 RON
Pentru a beneficia de aceste tarife,
metionati ca ati gasit oferta pe turismvirtual.ro
Sper ca ti-am fost de ajutor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Apropo mai bine cauta pe http://www.turismvirtual.ro/Vila-Bungalow-Meduza-300.html pentru a selecta perioada fiindca preturile variaza. Concediu placut!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează