|

Credeti ca o vacanta reusita e una planuita in detaliu, cu luni inainte sa aiba loc, sau una bazata pe spontaneitate, laissez-faire? Voua cum v-au iesit vacantele pana acum?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Fa-ti un plan, dar e bine sa fii deschis la tot ce apare nou in planul tau.Altfel risti sa faci o nevroza si sa vii din vacanta mai stresat decat ai plecat!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

nu...cu cat o planifici cu atat vei fi mai dezamagit cand vei vede ca lucrurile nu merg ca la carte

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu una sunt adepta unui plan, chiar mi se pare ca e o parte din vacanta insasi! Daca iti faci planul bine dinainte, poti face rost de transport sau cazare la preturi mai mici, poti sa te asiguri ca toata lumea care vrea sa vina e libera, ai timp sa alegi destinatia perfecta (sa cauti recenzii, sa analizezi preturi si oferte, etc). Imi si place sa fac planuri!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iubita mea mereu vrea sa facem o mie de planuri inainte sa plecam undeva si se agita pentru orice amanunt, ceea ce e tare enervant. Daca vreau sa ma las in voia hotararilor ei se supara, zicea ca nu-i acord atentie, etc. De cele mai multe ori, atunci cand faci planul in detaliu, cresc sansele sa esueze ceva, poate ceva care era chiar important si asa ajungi sa fii foarte dezamagit. Mai bine pleci de nebun si te relaxezi putin! happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează