|

Cum e drumul de la Craiova pana la Thessaloniki grecia? Sunt zapezi? Trebuie sa plec saptamana asta si sunt tare ingrijorata! Funda:*

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ti-ai gasit cea mai proasta perioada sa calatoresti cu masina. Nici nu cred ca poti sa iesi din tara. Sunt o groaza de DN inchise. Daca poti anuleaza calatoria pentru siguranta ta.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca urmezi ruta din traseul aflat sub harta de aici : http://romaniahartarutiera.1web.ro/......ka-grecia/ strabati toata Bulgaria de la nord la sud. Poti urmari prognoza vremii pentru urmatoarea saptamana pe site-ul http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&gid=727011&la=15

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Oricum in perioada cand ai postat clar Grecia era sub zapada, acum nu stiu daca te-ai mai pus la drum. Oricum in Thessaloniki a fost frig dar fara zapada in oras, numai pe munti si pe autostrada mereu au fost curate. Oricum de o saptamana vremea s-a imbunatatit in Grecia, temperaturile incep sa creasca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fii sigura ca utilizatorii TPU tocmai s-au intos in tara de la Thessaloniki si stiu cum e drumul pana acolo laughing. Bulgaria, o parte din Turcia sunt la fel de afectate de zapada ca Romania asa ca mai bine stai acasa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează