|

Cum e faza cu hoteurile? Adica poti sa te duci sa confirmi cazarea ex la ora 14:00 sau unpic mai tarziu si sa ajungi la 5 dimineata inapoi fara nici o problema?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu prea inteleg intrebarea, dar iti raspund din ce am inteles.
Unele hoteluri au checking in(intrarea) la ora 12, altele la13 majoritatea la ora14.Checking aut(iesirea), ar fi la ora 12.
In cazul in care mergi cu bilet cumparat prin agentie,ti se specifica pe vaucer(hartia pe care scrie perioada de cazare,hotelul,stelele,felul camerii,cate persoane, daca ai cumparat si masa, ce fel de masa), ora de intrare in camera si iesirea.
In cazul in care sunt camere libere si receptionera doreste sa-ti dea camera inainte de ora stabilita, poti sa te consideri norocos.La iesire, unii, daca au intarziat o ora sa elibereze camera, au fost nevoiti sa plateasca destul de mult.
Daca mai doresti alte detalii, poti sa ma intrebi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ziua hoteliera incepe ori la 12 ori la 13 depinde de hotel, cand faci cazarea platesti pentru o zi. mai sunt hoteluri care te cazeaza pa o perioada de 5-6 ore dar platesti aproape cat o zi intreaga (24 ore). Atat timp cat ai cazarea platita nu ii intereseaza cand vi si cand pleci din hotel, numai sa nu depasesti perioada platita.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca vrei sa iesi in oras noaptea trebuie sa verifici politica hotelului. Cele care au receptie deschisa non-stop nu eu nicio problema daca te intorci dupa miezul noptii sau cand vrei tu. La altele e necesar sa suni la o sonerie/interfon si sa astepti sa iti deschida cineva, altele iti dau cheia de la intrare iar cateva iti vor da o ora limita la care inchid receptia, dupa care nu mai poti intra in hotel insa acestea sunt foarte rare (am intalnit in Roma).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează