|

Cum sa fac pozele pe blingee? dau fundita

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bună.
http://blingee.com/
Asta e site-ul blingee.Pentru inceput dai la make a blinge now! adica sa faci,o poza cu ornamente sa zicem. Apoi,selectezi o poza din folder-ul tau sau una de pe internet. Dupa ce ai aleso,te pune sa fac rate me, este un fel sa se incarce mai repede.Pui ce vrei acolo la rate me, adica cate stele vrei.

Si acum pasul cel mai important decorezi poza dorita.Cu ce vrei,cu tot felul de chicinele,sa zicem. Dupa ce ai facut ce vroiai, dai save. Apoi, iar te intreaba cu votatul.(nu conteaza asta).Si ii dai un titlu si ce mai spune acolo.Dai save.Acuma zice daca vrei sa creezi o pagina.Eu de exemplu vreau numa poza.Ce zici? SI zici frumos acolo(dai click) No, thank you.Dar cu o conditie, te pun sa te inregistrezi.Asta e.Te inregistrezi. Dupa ce te-ai inregistrat ai poza in fata. Poti sa o salvezi sau sa o copiezi

Bafta!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai intri pe blingee,incarci poza, iar dupa aceea o preluzrezi:ii pui tot felul de ornamente, pui scrisuri...toate alea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dai acolo unde scrie alb pe verde make a blingee now! dupa aia dai browse si pui imaginea care ti-o doresti apoi dai make a blinge apoi astepti si iti va aparea o imagine trucata de cineva trebuie sa o votezi pe stelutele alea apoi astepti si iti apare imaginea si acolo ai mai multe categori most popular most dinamick si dai pe ele si iti truchezi poza cu pensula poti desena cu + poti adauga apoi dai save si iti apar iar doua imagini si trebuie sa votezi una dintre ele iti apare imaginea trucata dai click apasat pe ea si o pui pe ecran sau intr-un floder(unde vrei tu)///sper ca te-am ajutat funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează