|

EU doresc sa plec la tabara Camping din vadul lui voda, imi puteti va rog povesti despre ea?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

P.S pozele din dreapta de la linkul dat de @lumeamea cu siguranta nu sint din tabara Camping. Sunt de la alta statiune de odihna.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Am fost eu acolo. Ce pot sa spun, la capitolul activitati e ok, insa conditiile din camere/casute lasa mult de dorit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:


Majoritatea taberelor din statiunea Vadul-lui-Voda, de pe malul Nistrului, au pregatit o oferta variata la capitolul distractii. Cei mici cu aiguranta nu se vor plictisi.
Si elevii din clasele mari vor avea de unde alege.
Chiar daca sunt la odihna, copiii nu vor scapa de orar. Acesta va include 5 mese pe zi, somn, excursii, sport. Vor fi si restrictii. Chiar daca taberele se afla pe malul Nistrului, copiii nu vor avea voie sa iasa de pe teritoriul delimitat si sa mearga la plaja. Asa ca vor face bai de soare pe gazonul din curte.
Cat priveste alimentatia copiilor, administratia taberei spune ca aceasta va fi supravegheata cu cea mai mare strictete.
Copiii nu vor avea voie sa scoata vesela din cantina si nici sa pastreze mancare in camere. De asemenea, nimeni nu va fi admis cu lap-topuri si alte aparate scumpe. Camerele de cate 3-4 persoane au fost si ele pregatite, iar administratorii s-au gandit si la tantari.
In acest an in toata tara vor functiona aproximativ 80 de tabere cu cazare si altele aproape 400 cu sejur de zi. Un sejur de 10 zile intr-o tabara pentru copii costa de la 1000 la 1300 de lei, in functie de conditiile de cazare si alimentare. Parintii vor achita doar o parte din pret, restul va fi acoperit de Ministerul Educatiei.

Ai aici caeva poze http://www.vv.md/ro/tabere-pentru-copii/tabara-pentru-copii-camping.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este frumoasa rolling on the floor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

M-am uitat eu prin site la unul la altul dar as vrea ceva mai detaliat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E foarte bineeeeeeeeeeee acolo! mi-a placut mult! chiar acum in schimbul 2 am fost. as vrea foarte tare inapoiiii!
lina16 - incearca si tu acolo sa te odihnesti! iti va placeaa!
eu acolo mi-am facut o prietena ft ft buna. atit de mult am plins cand a sosit klipa despartzirii nici nu-ti inkipui! as da orice sa intorc momentele acelea inapoiiiiiiiii!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează