|

Heii TPU :*! Stie cineva ceva de agentia de turism INTERTURISM? Vreau sa merg in Bulgaria la sfarsitul lunii august si am gasit o oferta foarte buna! Totusi nu am prea auzit de agentia respectiva( INTERTURISM) si vreau sa stiu daca a fost cineva prin aceasta agentie si daca sunt seriosi, daca se merita, daca fac revervarile la hotel sau iau doar banii. Va rog ajutati-ma! Dau funda si vot! :* Multumesc! :* Funda si vot!

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Daca ai dubii, cauta alta agentie de turism, una care are vechime.De exemplu, eu merg cu o agentie din orasul meu, ce lucreaza cu IRI TRAVEL, ce are sediul in Bucuresti, dar agentiile din provincie lucreaza cu ei foarte bine.
Compara preturile de la mai multe agentii, ca sa scoti un pret cat mai mic pe sejur.De asemenea,poti sa astepti si un "last minute",dar, in acest caz, achizitionezi un bilet intr-o statiune si hotel, pe care nu l-ai ales tu.
Mai bine ar fi cu EB, ca sa profiti de reducerile de pana la 25-30%,sau in septembrie, cand poti profita de preturi mai mici si zile gratuite.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează