|

Hey TPU puteti sa imi spuneti cele mai frumoase orase din Koreea de Sud puppy dog eyes. Multumesc frumos :*

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

1.Boseong este capitala tinutului Jeolla de Sud, din Coreea de Sud. Orasul este cunoscut pentru plantatiile de ceai verde de calitate superioara.
2.Gwanggyo va fi realizat dintr-o succesiune de inele concentrice, fiecare inel fiind o terasa dedicata recreerii. Vegetatia va fi din abundenta in acest oras.
Nu vor lipsi locuintele, cladirile de birouri, centrele culturale, de agrement şi spaţii de învăţământ.Gwanggyo va fi situat la 35 km de Seul si va avea o capacitate de 77.000 de locuitori; orasul nu depinda de nimic din afara lui.
3. Orasul Seul este o adevarata Mecca pentru iubitorii de arta orientala. Al saptelea cel mai mare oras din lume, Seul este un oras vrajit, un amestec de antic si modern. Seul este capitala Coreei de 600 de ani, avand in prezent statut de oras special.
Atractii turistice Seul:1. Templul Bongeunsa
Templul Bongeunsa este situat în Seul, Coreea de Sud. Bongeunsa este centrul principal de budism Zen. Istoria acestuia a provenit din anul 794, inițial sub numele de Gyeonseongsa. In secolul XIV-lea, budismul în Coreea a fost grosolan şi templul a început să scadă. La sfârșitul secolului al XV-lea budismul în țara a fost în creştere, iar în anul 1498 Templul a fost reconstruit și redenumit Bongeunsa. În 1939, Templul a lat foc ca in urmatoarea parte sa fie distrus în timpul războiului coreean. Templul Bongeunsa a fost restaurat şi renovat.2. Lottle World Seul
Lotte World Seul este un complex de agrement şi recreere în partea de sud-est de Seul în Coreea de Sud. Complexul de clădiri a fost finalizat în anul 1997. Lotte World Seul este unul dintre cele mai mari parcuri de distracţii şi cel mai vizitat parc ca o atractie turistica.

Lotte World Seul constă în secţiunea de interior si exterior, centre comerciale, facilităţi sportive, coreeană folclor muzee, cinematografe si alte atractii. Printre cele mai importante atractii sunt Fury lui Faraon, Atlantic Aventura, Gyro Drop,...2006 - 2140 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează