| geany1997 a întrebat:

Hey, vin iar cu o intrebare...nu stiti cate zile dureaza o calatorie cu trenul din Romania pana in Anglia? Funditzzaa:X:X:

Răspuns Câştigător
| Alexandra_1757 a răspuns:

Din Romania pana in Anglia poti merge doar cu :
-autocarul-4 zile dureaza
-avionul-2-3 maxim big grin. Fundaaa?

3 răspunsuri:
| TaylorMomsen a răspuns:

Nu ai cum sa ajungi in Anglia cu trenul.

| MoreTime a răspuns:

2-3 zile cu avion rolling on the floor Da ce avion e ala? Avion mortuar?
Daca pana la Londra sunt 2500 de km (aprox) si avionu' zboara cu vreo 500 de km/h. CUm poti zice tu ca 2-3 zile maximlaughing?
Dureaza 5 ore.
PS: Geany daca te uiti pe o harta vei vedea ca nu ai cum sa ajungi in Londra sub nicio forma cu trenul. Marea Britanie e separata de restul continentului european, e o diita insula... Poti merge cu trenu (cred) pana in frantza si apoi sa vaslesti tu cu barcutza ta personala pana in MArea britaniebig grin. big hug mult succes

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Salut, dureaza maxim 4 zile, ca nu este tren direct.
Exemplu : din Sibiu pana in Franta (regiunea de est a Frantei : Lyon) dureaza mai mult de o zi, cu vreo 3 schimbari de tren. Apoi iti trebuie un tren spre Avignon (SAU spre nordul Frantei la GAra de Nord din Paris) apoi din una din acele 2 gari iei trenul EUROSTAR care circula pe sub Canalul Manecii pana in Anglia. Acest tren face legatura cu Anglia incepand din 1994. Il mai poti lua din Belgia (prin Bruxelles). In cazul asta mergi din Romania in Belgia, apoi din Belgia iei trenul de viteza Eurostar. Sper ca ai reusit sa descifrezi explicatiile mele...
E cam scump cu trenul dar e super. Pentru copii si cei pana la 25 de ani e mai ieftin, pentru cei trecuti de vreo 60 de ani e mai ieftin din nou.
Exista Interrail Pass care iti asigura cateva reduceri de pret, detalii la Agentia de Voiaj CFR si chiar pe Internet.
Drum bun.