|

Imi poate spune cineva cum ajung din Militari(autogara) in Baneasa(strada Biharia)? Cunosc un traseu destul de complicat si anume sa iau metroul pana la Unirii, apoi pana la Piata Romana, iar de acolo autobuzul 301 pana in Baneasa. Insa as vrea sa aflu o cale mai usoara daca ma poate ajuta cineva explicit. Multumesc anticipat.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Iei metroul de la Unirea si mergi pana la Aviatorilor de acolo ai doua variante : 1. 301 - si mergi pana la Institutul Apicol - vis a vis Omv si mergi un pic inapoi pana la str. Biharia; 2. iei autobuzul 335 sau 131 pana la statia B-dul Ficusului; treci strada pe B-dul Aerogarii, paralel cu linia de tramvai, spre dreapta si mergi pana te intersectezi cu str. Biharia; sau mergi din Militari cu tramvaiul 41 pana la Piata Presei Libere si de acolo iei 335 / 131 pana la b-dul Ficusului.

1 răspuns:
| a răspuns:

Metroul pana la Unirii si de acolo, autobuzul 783 te duce direct la Baneasa (aerogara!); de aici e simplu..., nu ai decat 1 statie de tramvai -pe bd.Aerogarii- pana la (intersectia cu) str. Biharia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează