|

Mai este sigur sa mergi in concediu in aceasta perioada in Italia? As vrea sa merg la Milano in urmatoarea perioada dar incep sa cred ca mai bine imi caut in alta parte? Este chiar asa cum spune presa sau se exagereaza?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Kake a răspunssmug>>>In rest italienii se stramba din nas doar pentru ca te vad strain, fara sa stie ca esti roman sau altceva... asa sunt ei...>>>. Ei si sunt de condamnatzi? daca ar fi cum zici tu? Eu nu sunt de parerea mea deoarece turist sau nu suntem cei care le dam de mincare ( si sincer chiar daca tu zici ca ei strimba nasul ne sunt in cele mai multe cazuri reconoscatori pentru ca daca nu ar fi romancele noastre ei nu ar avea cine sa le ingrijiasca parinti batrini si nu ar avea cine sa le lucreze in agricultura in multe domeni unde ei nu mai lucreaza asa ca prima ca sa judec mas intreba de ce sa ajuns ...aici?

6 răspunsuri:
| explică:

Ma refeream la violentele si tratamentul primit din partea italienilor, la faptul ca nu vreau sa se uite lumea ciudat la mine la hotel, restaurant, nu vreau sa merg pe strada si sa-mi fie frica sa vorbesc romana. Nu ma refer la romanii din Italia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca este sigur concediul in Milano pai daca tii frica de a fii jefuit violat ( eh asta tzii se poate intimpla si acasa ). Nu stiu ce vedeti sau auziti voi dar daca tii frica de "conatzionali " tai atunci. nu mai mergi nicaieri in concediu (

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eh nu e chiar asa de neagra situatia pe cit o picteaza la tv (. e nasol momentul ( si sincer pentru cretini care acum nu au ce face si pateaza numele romaniei in halul asta zii pe zi ( mi este un pic jena ca sa zic in gura mare ci si pina acum ca sunt romanca (.
dar cum sunt romani si romani sunt italiani si italian (. E nasol dar nu avem ce face eh mie nu imi este frica ca sa ma plimb prin oras ) asa ca sincer nu ai de ce sa iti fie frica (

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Atata timp cat esti turist si ai bani in buzunar se poarta bine (cel putin cei care ofera servicii - hotel, chelneri etc). Eu am fost la Roma de revelion si nu am avut nici o problema. In rest italienii se stramba din nas doar pentru ca te vad strain, fara sa stie ca esti roman sau altceva... asa sunt ei...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu prea ar avea de ce sa iti fie frica, sa stii ca nu se uita la toti urat, insa se iau masuri impotriva romanilor, si politia romana colaboreaza cu cea italiana, in urma ultimului viol pe care l-au savarsit 2 romani. Ce sa zic... si eu m-am trezit saptamana trecuta cu carabinierii la poarta, venisera sa faca control, seara pe la 21, desi suntem rezidenti, cu acte in regula, totusi cauta sa se convinga. Cred insa ca pentru turisti nu e asa grava situatia, dar nu se stie niciodata peste ce italieni dai, si cat sunt de porniti impotriva romanilor. Mi s-a intamplat sa ma simt prost cand in primarie, cineva de langa mine auzind ca sunt romanca, a dus mana la geanta si s-a dat mai incolo. Dar ma simt si bine cand in parc copilul meu se joaca cu ai italienilor, sau mi se fac complimente si mi se spune ca ce daca sunt romanca, nu suntem toti rai. Eu zic sa nu renunti la concediul tau de la Milano, dar sa ai grija tocmai la romani, ca te fura fara urma de regret.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da! Si poti sa-ti rezervi hotelurile aici: www.hotelsbook.co.cc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează