|

Pentru cei care sunt din orasul Suceava va rog ziceti-mi si mie un loc super dragut, da din oras si ceva de genu pentru picnic(un loc in natura). Dau fondita pentru cel care imi zice cel mai dragut loc:*.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Din centru cobori pe langa McDonald's pe scari spre cetate. Cand ajungi jos faci stanga si mergi in padurice pana sub terenurile de tenis de mai jos de statia din centru. Liniste si putini oameni.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cand eram la facultate in Suceava mergeam si prin parcul cetatii de care a pomenit MariuZ care mai are o parte frumoasa sus spre statuia lui Stefan cel Mare. Mai era o suprafata ok. de la Bulevardul George Enescu spre padure si pe Zamca tot spre padure in capat langa manastire.
Dar nu mai stiu cum arata acele locuri din pacate, dar poti incerca. Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu nu stau in suceava dar am fost acolo poti sa mergi la cetatea de scaun pentru ca in jur este iarba sau poti sa mergi in gradin apublica este f frumoasa sau te duci pe bulevardul 1 mai este acolo de picnic sau in fata la stefan cel mare poti sa vizitezi mallul daca vrei poti sa iesi din suceava si sa vizitezi voronet putna sau tot in suceava ruinele palatului domnesc muzeul de istorie casa de cultura parcul central muzeul satului muzeul c porumbescu muzeul de stiinte cetatea scheia manastirea sf ioan hanul domnesc manastirea zamca (eu acum ti-am dat atractii turistice daca te intereseaza)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează