| AntoniaMaariaa a întrebat:

Pentru constanteni: mi-ati putea recomanda cateva atractii turistice sau chiar sa imi formati un traseu?

Voi merge intr-o excursie de o zi la Constanta. Voi pleca de dimineata cu trenul din Bucuresti, iar la ora 9 voi fi acolo.

Am cautat pe internet cateva locuri de vizitat, dar pentru ca nu stiu orasul nu vreau sa ma plimb dintr-un capat al orasului in altul, apoi sa ma reintorc si tot asa. As pierde mult timp si asa limitat. Mi-ar prinde bine un traseu prestabilit cu locuri pe care voi credeti ca ar trebui sa le vada un turist in Constanta.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| AFR81 a răspuns:

Ai putea sa iei de la gara autobuzul 5-40 si sa cobori, parca, la a patra statie (se vede un parc cu niste ruine pe acolo). Ajunsa acolo, mai e putin de mers pana la Acvariu. De asemenea, prin zona mai poti vedea si Muzeul de Istorie, Piata Ovidiu sau Moscheea. Dupa aceea, ai putea sa te intorci de unde ai coborat, sa iei din nou RATC-ul, sa mergi, cred, vreo opt statii, pana o sa vezi pe stanga, mare, MCDonalds, iar apoi, imediat langa, Delfinariul. Te poti distra si aici. Dupa aceea, daca mai ai timp, ar fi o idee buna sa faci dreapta dupa MC si sa mergi inainte vreo 10 minute. Astfel, vei ajunge la City Mall. Dupa ce te vei plimba si aici, daca vrei, poti sa iei un taxi catre Maritimo (sau Vivo cum se numeste acum), costa in jur de 15 lei, si sa te plimbi si pe acolo. Daca vrei sa te intorci de la City la gara trebuie sa iei, de vizavi, autobuzul 100 sau 100C si sa cobori la cap de linie. Daca vrei sa te intorci de la Maritimo la gara, trebuie sa iei 43M sau 101M. Ar fi o idee buna sa folosesti Google Maps.