| Milly88 a întrebat:

Poate suna absurd intrebarea dar este prima data cand merg cu avionul si vreau ca totul sa fie in regula. Unde pot cântări bagajul de cala? Vreau să mă asigur că nu am depășit greutatea inainte.Pot folosi un cântar obisnuit? Nu stiu cat de exacte sunt si nu vreau sa ma trezesc cu surprize.Multumesc

Răspuns Câştigător
| tamulici a răspuns:

Bagajul se va cântări la check-in. Fix lângă locul în care vei înmâna actul de identitate. Da, poți cântări bagajul la un cântar normal, ia-ți totuși o eroare de 200-300 g. În principiu, nu îți încărca foarte tare bagajul.

| Milly88 explică (pentru tamulici):

Multumesc, stiu ca se cântărește la check-in, dar de obicei imi bag foarte multe lucruri in bagaj si nu voiam sa am probleme acolo.Ma voi rezuma sa iau mai putine cu mine ca sa fiu sigura si voi folosi un cântar normal macar sa imi dea cu aproximație.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Il poti cantari si la aeroport... daca vrei inainte, pe orice fel de cantar... chiar daca nu exact iti da o idee

| Claxon987 a răspuns:

Daca mergi cu o companie low cost, te poate costa excedentul de bagaj mai mult decat biletul in sine. Mai bine sa te uiti pe site -ul companiei cate kg ai voie si sa nu depasesti. Poti sa testezi cantarul intai daca arata corect, cantareste un kg de zahar sau ceva, si vezi daca are vreo abatere.