|

Sal TPU dau FUNDA, o sa am o excursie in Centrul de vacanta Sovata 2, am cautat pe google dar im ida prea multe rezultate..este cineva care a mers? si imi poate zice chesti despre vila si imagini cu vila si camerele?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Https://:///.......ro/search

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este situat în renumita statiune balneoclimaterica Sovata Bai, central, la o distanta de 400 m de lacul heliotermal Ursu si la o distanta de 6 km de pârtia de schi. Statiunea se afla la o distanta de 65 km de Târgu Mures si la 70 km de Sigisoara în depresiunea Praidului la o altitudine de 520 m, într-o zona deosebit de pitoreasca.

Vezi harta aici:http://www.harta-online.com/harta_strazi_sovata.htm

Ofera conditii de cazare deosebite, într-un numar de 18 camere cu 2 si 3 paturi, fiecare camera dispune de grup sanitar propriu, cabina de dus, televizor în fiecare camera, centrala termica proprie, apa calda si caldura permanent, capacitate 49 locuri permanent, curte interioara mare, parcare, sala de mese, bucatarie, spatiu special amenajat pentru gratare si numeroase alte facilitati.

Datorita acestor conditii oferite, precum si a gradului de confort ridicat, este recomandata pentru aproape orice fel de activitate, indiferent de sezon, situarea sa în centrul statiunii ofera acces la facilitatile aflate in imediata apropiere, cum ar fi: piscina, strandul lacului Ursu, baza moderna de tratament, pârtia de schi etc.

Sunt organizate si se desfasoara aici, cantonamente sportive, actiuni si programe de tineret, tabere de odihna pentru copii în perioada vacantelor, tabere tematice (de schi, pictura, arta foto etc.), colocvii, simpozioane, banchete, mese festive, pe toata durata anului. Aceasta locatie face parte din reteaua internationala de hoteluri pentru tineret Youth Hostel.

Tarifele practicate pentru serviciile de cazare sunt de 35 lei/pat/noapte, la grupurile organizate se ofera o gratuitate la 10 persoane platitoare.Pentru rezervari si alte informatii contactatine la nr. de telefon: 0265-218841;

Ai și poze aici http://www.djstmures.ro/ro/patrimoniu/tabara-ii-sovata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează