|

Salut! as vrea sa stiu care dintre voi ati fost in londra in special cei care au locuit o perioda acolo.imi puteti povesti pe scurt cum v-ati descurcat, de ce ati fost acolo, ce v-a placut.si eu am fost acolo si doresc sa traiesc acolo, insa am nevoie de niste tips-uri de la voi.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Londra e minunatata, nu am stat decat 7 zile, dar e tare frumos. la hotel am avut mic dejun inclus, iar in rest am cumparat din supermarket, ai grija unele sunt mai scumpe dar recomand sainsbury's este o retea cunoscuta, si in multe zone, preturi ok, marfa buna. In gara Victoria poti schimba bani dar e o casa in afara garii, cea de interior are curs slab, ai grija unele au comision si nu scriu, in aeroport e cos de asemenea bun. in gara, in victoria am luat eu, dar si in aeroport sunt centre de informare turistica, cere harta oras. dar si la metrou sa iei harta, si de oras si de metrou. cel mai ieftin mergi cu abonament turistic de metrou cardul Oyster care il iei pe 7 zile cu 28 de lire, poti circula pe orice tamvai, autobuz, metrou, dar asta e numai pe zona 1-2, unde sunt cele mai multe atractii turistice, in plus, la plecare iti da 3 lire inapoi si predai cardul, asta e un fel de depozit. Daca ai card turistic din asta, la vaporas, pe Tamisa, poti lua abonament de o zi cu doar 8 lire/7, 60 lire/ si ai statii multe unde cobori sau urci si mergi pe distante din afara de oras, la observatorul din Grw, la 02Arena, e foarte placut de mers cu vaPORASUL. MAJORITATEA INTELEG ORICE FEL DE ENGLEZA SI SUNT TARE AMABILI. AI GRIJA SE CIRCULA PE STANGA, LA TRAVERSAT AI INDICATOARE UNDE SA TE UITI. aPROPO DE MANCARE, IN GARA Victoria, ai la etaj, o pizerie restaurant care intre 11. 30 si 17 are bufet cu 10 lire, mananci ce vrei, cat poti, poti sta si 2 ore sa tot mananci. mai gasesti multe restaurante stil bufet la preturi ok, dar de obicei in centru au bufet intre 12. 30 si 14, dar la Coven Garden zona care nu trebuie ratata, ai restaurante unde poti avea mancare chinezeasca buna la 4 lire. oricum retine gara victoria ca punct forte pentru cumparaturi de mancare. cea mai buna cafea am baut-o la,, NERO", e si la masa si,, go„, are gust bun si nu e mai mult de 1, 6 lire, depinde ce iti place, e peste tot in oras. La schimbarea garzii, la Palat, desi incepe la 11. 30, e bine sa ...2004 - 2102 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hm...merg în Londra cam o data la 3-4 luni și stau de obicei 1 săptămâna.In 2008 am stat o luna și jumătate. A fost frumos, unul dintre cele mai frumoase orașe pe care le-am vizitat însă ploua foarte des iar uneori, chiar dacă vorbeam fluent engleza cam de 4 ani pe atunci, dacă eu cautam o strada și aveam norocul sa dau peste vreo persoană care vorbea vechea engleza(cu accent puternic) nu înțelegeam nimic din ce spune. E uimitoare viteza cu care se mișcă norii. Ce mai, este un oraș perfect pentru locuit și din punct de vedere al educației. Sper ca ți-am fost de ajutor! Have a nice day!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Multumesc, fetelor.mai asteptam si alte raspunsuri.bravo tie, theodora!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Wow! Bravo ție! Să ajung la Londra este unul dintre visele mele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează