anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ati fost in strainatate? Unde? Cum ati fost primiti? happy Ati avut sentimentul acela de rusine, de teama ca,, sunteti roman``?

6 răspunsuri:
| Vanqu1sh a răspuns:

Pai depinde si de situatie, una este sa te duci pe termen scurt ( vacante, treaba etc ) sau o perioada mai lunga ( luni bune, ani ). In general in vacante nu te deranjeaza nimeni, am fost in Anglia, Franta, Spania. Precizez ca locuiesc in Italia de mai mult de 5 ani si nu am avut probleme nici la scoala nici la munca, ideea este sa ai bun simt si sa iti vezi de treaba ta (de fapt asa functioneaza peste tot ). Bafta!

| ItzBogdanMDFK a răspuns:

Am fost in 3 tari straine. Nu mi-a fost rusine si am fost primit ok.

| Octa00 a răspuns:

Am fost de 2 ori in Turcia, iar oamenii de acolo m-au primit cu bratele deschise. Eu cred ca asa sunt ei, nu din cauza felului meu de a fi. Te ajuta, converseaza cu tine, iti ureaza bun venit, etc. Mie mi-a placut la ei si faptul ca barbatii se aduna si beau ceai, povestind diverse lucruri. O data chiar m-am si alaturat unora, iar ei au fost foarte politicosi. Mi-au platit ceaiul, mi-au povestit despre tara lor, mi-au dat sugestii cu privire la obiectivele turistice si au facut glume.
Apoi am fost in Tunisia. In ciuda saraciei vazute pe soseaua dinspre Tunis spre statiunea unde eram cazat. Oamenii erau si ei politicosi, iar angajatii magazinelor din jurul hotelului m-au ajutat de cateva ori.
Am mai fost in mici excursii la Budapesta, Praga, Viena, Belgrad. Aici a fost la fel. Oameni bine crescuti, carora nu le pasa ca esti roman, ba chiar din contra, erau interesati de situatia din tara.

Eu cred ca daca esti deschis cu ei, daca esti si tu politicos, daca ai un fel de a fi care le place, se vor comporta si ei frumos.

| Roki_2754 a răspuns:

Buna! Am fost in Italia cu parintii mei si am fost primiti cu bratele larg deschise, nu lea pasat din ce tara suntem. Nu are de ce sa iti fie rusine.

| FuturePlayerFootball a răspuns:

Salut.Eu am fost de doua ori in Grecia si pot sa spun ca ei erau curiosi sa le impartasesti cum este pe la tine in tara indiferent de unde vi, dar in Germania a mers totul bine pana au aflat ca eu si familia mea eram romani si au inceput sa ne zica "zigeuner"(tigan) si in Franta oamenii si comportau normal, nu conta pentru ei daca erai roman sau erai chinez.

| Alexandra152014londra a răspuns:

Buna, eu am fost peste tot in lume in afara de polonia si rusia. Am fost las Vegas, Franța, Anglia peste tot. Este un sentiment de timiditate la inceput după câțiva ani le dai clasa

Întrebări similare