|

Salut.Intentionez sa plec in vacanta in BG la Nisipurile de Aur cu masina dar stiti ca la ei e problema cu furtul de masini.Plecam vreo 5 familii pe ruta Giurgiu-Ruse-VarnaAs vrea sa stiu ce pot sa fac la masina sa nu mi-o fure,sa scot o mufa,o piesa mica ceva ca sa nu mai porneasca, sau altceva...Chiar ieri (23.04.2014)au dat la stiri ca s-au furat niste masini ale romanilor plecati de Paste la BG.Am un Opel Astra din 2007, nu e super masina dar nici nu sa vrea sa raman fara.Si cu parcarea la hotel am auzit ca e problema ca nu mai poti misca masina de pe loc ca pierzi locul! Cum e cu iesirile pe jos sau cu masina? astept cu nerabdare raspunsurile voastre.Cu respect.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am fost in Bulgaria, in diverse statiuni, de 9 ori.Nu am avut nici o problema cu masina!
In Albena, se poate intra-iesi, doar pe la o bariera de la intrarea in statiune si nu se poate iesi, decat dupa ce ai platit o taxa la hotelul in care sti cazat.
In Nisipurile de aur, fiecare hotel are parcare cu plata, pazita(cel putin, la cele 3 hoteluri la care am fost). Parcarea fiind platita,ti se da un bon, pe care scrie perioada sejurului, nr masina, un numar de telefon a proprietarului masinii si in baza lui, poti iesi din parcarea hotelului.La intoarcere, ai locul pastrat, chiar daca nu aceeasi locatie.
Cauta pe www.amfostacolo.ro,dupa numele hotelului la care mergi, unde o sa gasesti pareri ale turistilor, privind parcarea. Daca nu te descurci, te pot ajuta!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Aia fura masini serioase acolo nu cred ca se uita la opeluri

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă nu ai parcare asigurată la hotel (atenție! majoritatea percep taxă de parcare, taxă despre care agențiile din România NU prea pomenesc, deși ar trebui s-o facă), sunt destule parcări păzite particulare, tot cu plată (ceva mai ieftine ca la hotel, de obicei). Ca să fii sigur/ă că mașina nu poate fi pornită, e suficient de desfăcut o bornă de la acumulator. Dar ce faci dacă ți-o ia cu platforma?
Mă rog, oricum, furturi acolo se fac mai mult la mașini „bengoase" (Merțane, BMWuri, Audi Qpaișpe... d-astea; nu se iau de mașini „normale").
Din Nisipuri e un autobuz turistic (cu etaj) până la Varna și retur; sunt și linii de transport în comun obișnuite (puțin mai ieftine), așa că nu-i musai nevoie de mașină până porniți spre casă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cand ajungi la hotel goleste rezervorul laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează