| Alexandru a întrebat:

As dori sa plec intr-o vacanta vara aceasta si nu m-am decis inca asupra destinatiei. Dupa numeroase treceri prin filtru, am ramas focusat doar asupra a trei insule : Zakynthos,Corfu si Kefaloni.
Dintre acestea trei, ce anume imi recomandati? Din experienta, proprie, care dintre ele v-a impresionat in mod deosebit? A dori, daca puteti, sa imi dati detalii cu privire la temperatura apei, a aerulu, mancarurile ce se servesc, imprejurimile,structura plajelor,oamenii de acolo, etc.
Ce insula ati alege dintre acestea trei? Mentionez ca as dori sa plec la finele lunii iulie, inceputul lunii august.
Va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| valentino52 a răspuns:

In corfu ai si munte si mare din cate stiu eu...eu am fost doar in Paralia Katerini si la Panteleimonas dar cam peste tot e la fel. Oamenii sunt super de treaba (bunicii mei sunt aromani din grecia) grecii sunt ospitalieri, preturile sunt foarte mici, plajele sunt foarte frumoase pe unde am fost eu: curate si linistite si cel mai important lucru este ca tot timpu cand te astezi la o taverna (terasa ) grecul o sa iti ofere ceva din partea casei. Peste tot unde am fost ni se oferea painea si apa si niste aperitive inainte sa comandam indiferent daca vroiam sa bem doar un suc, si dupa masa ni se ofereau prajituri, pepene rosu etc. In baruri la fel comandat cate un pahar de whisky ospatarii veneau cu shakere pline cu cocktailuri si pahare de shot sa servim din zeci de sortimente gratis! nu mai zic de muzica e geniala si mancarea e buna:gyros, limonato, kokinisto, horiatiki etc

| Alexandru explică (pentru valentino52):

Valentino52,multumesc mult pentru raspuns.Nu ai facut altceva decat sa-mi confirmi amabilitatea si primirea speciala pe care o fac grecii turistilor straini.D-aia nu cred ca o sa aleg ca destinatie de vacanta nicicand litoralul romanesc; sunt diferente astronomice, din toate punctele de vedere, intre Romania si restul lumii.
Multumesc mult. O sa tin cont de parerea ta.Numai bine!

5 răspunsuri:
| roxaa15 a răspuns:

Eu iti recomand corfu, nu stiu sa iti spun ce sa manci deoarece eu am mancat doar salate si gratare, nu indraznesc sa incerc noutatilaughing clima e placuta, nu este asa cald ca la noi si e mai umeda. Orcum e frumos

| Alyn99 a răspuns:

Corfu ca e super frumos acolo

| Alexandru explică (pentru Alyn99):

Frumos e in toata Grecia.Detaliaza-mi, te rog!

| infopozitiv a răspuns:

Daca prinzi un bilet ieftin, iti recomand cu mare incredere Gran Canaria sau Tenerife. Daca nu acum, poate la anul. E deosebit de frumos si de interesant:
http://www.infopozitiv.com/concediu-in-gran-canaria-insulele-canare/
Concediu placut! :)