| Alxum a întrebat:

Salutare tuturor! Ei bine, stiu ca suna ciudat, insa nu am calatorit cu trenul niciodata si as avea cateva intrebari in legatura acest mod de transport. Cum poti sa-ti dai seama care este trenul, stiu ca suna ciudat, dar cum am explicat mai sus nu am calatorit cu trenul si nu stiu exact cum ar trebuie sa afli care este trenul (in special in garile mai mari), de asemena cum poti sti care este vagonul tau? Multumesc anticipat pentru ajutorul acordat.

Răspuns Câştigător
| rosessunflowersandlillies a răspuns:

Nu stiu daca e asa in toate garile, insa in general la cea din orasul meu scrie ca calea x se numeste 0 C, cea de langa 1 C etc (am dat niste exemple) si in general se spune la niste difuzoare ca trenul A - B (a, b fiind localitatile) pleaca / ajunge la linia y. Si mergi acolo si astepti trenul. Oricum, poti intreba pe cineva de la ghiseu ce si unde. Iti scrie pe bilet in general vagonul si locul.

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu ai dori mai intâi să-ți desenăm unul, să știi cum arată?

| Vântulalb a răspuns:

In gari, mai ales in garile mari, se anunta ca trenul "tau" soseste la linia nr...
Tot in gara sunt si panouri cu informatii, ca sa stii dinainte ora si linia.
Vagoanele sunt numerotate vizibil la exterior.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Anunta prin statie pe ce Line vine, Majoritatea trenurilor care sunt REGIO nu sunt cu loc rezervat te pui unde vrei, Iar daca e tren InterRegio pe bilet scrie vagonul si numarul scaunului, vagoanele sunt marcate vizibil pe dinafara.

| sTe24092004 a răspuns:

Salut! Cumparand bilet cu destinatia dorita, de exemplu la interregio, ai trecut pe bilet vagonul si locul respectiv, pe cand la regio te pui unde vrei! Oricum fiecare tren este anuntat in gariile mijlocii si mari!