|

Turismul e ce stim noi sa apreciem sa cautam ne degzhetam de lucrurile cotidiene? cand suntem in vacanta concediu? oare vacanta ne poate fi imfluentata de agentiile turistice?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Depinde daca ai fost intr-un anumit loc si ai ramas pasionat de acel loc cu adevarat te poate influenta, de exemplu o fosta profesoara de-a mea de engleza din clasa a 2-a ne-a spus intr-o oras la clasa ca a vizitat o data CANADA si a fost intr-un loc super acolo si acum s-a atasat mult mult de acel loc si in prezent s-a inmutat acolo s-a stabilit in CANADA. Deci acum sti depinde daca ai ramas uimit de un loc si poate ca ti-a placut doarte mult te poate influenta.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Exact asta inseamna turismul. Orice calatorie in afara ariei in care locuiesti. Fie ca e o calatorie de afaceri(alta ramura banoasa a turismului-turismul de afaceri), sau de relaxare in concediu. Vacanta poate fi influentata de la posibilitatile tale financiare pana la cele culturalewinking Daca ai 3000 de lei poti alege sa faci un credit de inca 1000 de euro si sa te duci in Madeira pentru acolo vrei sa vizitezi. te atrag obiectivele turistice.si doresti sa iti imbunatatesti cultura, sa iti largesti sfera de cunoastere. De altfel, poti alege ca banii imprumutati sa ii pastrezi de cheltuiala in Milano, la shopping. Sau poti alege sa te folosesti doar de ce ai si sa accepti o oferta tentanta a agentiei "X"...vezi tu? Cam asta e mecanismul. Cert e ca desi in industria turismului se vand cele mai "perisabile" servicii. e si o afacere foarte banoasa.
Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da. Cand ajungi la destinatie realizezi cu cat ai platit mai mult cumparand biletul prin agentie, care nu-si va asuma nici o responsabilitate fata de starea da de satisfactie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Care e intrebarea?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca esti descurcaret iti poti face singur vacanta pe care ti-o doresti fara ajutorul agentiilor de turism, sau poti alege o agentie pe care ti-a recomandat-o cineva sau cu care ai mai fost si ai fost multumit.
Inainte de a alege o destinatie sau o agentie trebuie sa te informezi foarte bine, eu asta am facut si nu am avut parte pana acum de sejururi ratate. Eu de exemplu am insistat mereu sa mi se treaca pe voucher serviciile pe care le-am platit: aer conditionat, vedere la mare, demipensiune/all inclusive, numarul de stele si denumirea exacta a hotelului, corectitudinea datelor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează