|

Uite am o intrebare aici pe TPU oamenii la sfarsitul intrebari scriu FUNDA, de ce?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pentru ca, desi, normal ar fi ca toti sa premieze un raspuns, foarte multi din cei care o fac nu arata aceasta consideratie. Cei care adauga Funda vor sa se stie ca ei vor premia raspunsul. In plus cred ca daca adauga acest cuvant vor raspunde mai multi la intrebarea lor. Nu stiu daca acest lucru functioneaza. Nu inteleg nici de ce se milogesc altii si cer la sfarsitul raspunsului lor Funda. Eu stiu ca premierea ar trebui sa se faca in functie de calitatea raspunsului si ar trebui ca acest lucru sa fie inteles de toti cei care intreaba. Teoretic poti astepta sa ti se raspunda timp de 3 zile si apoi sa premiez unul din raspunsuri. Mie mi s-a intamplat sa fiu premiata imediat dupa ce am postat raspunsul, pentru ca a fost, probabil ceva complet si satisfacator pentru cel care a intrebat. Totusi sunt foarte multe raspunsuri care nu sunt premiate deloc. Calculatorul ar trebui sa premieze in functie de cate folositoare sau inteligente primeste raspunsul, dar uneori nimeni bifeaza aceste casute. Eu am inceput sa citesc raspunsurile prietenilor si sa bifez, unde consider inteligent si folositor, doar, doar vor fi premiate raspunsurile lor, macar de computer. Nu este vorba de funda in sine, ci de faptul ca un om se straduieste sa raspunda si este oarecum frustrant sa vezi ca nu ai un feed-back, adica un raspuns din partea celui care a postat intrebarea.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Asa e prostia omeneasca si pentru ca vor neaparat multe raspunsuri si cred ei ca daca asriu funda o sa raspunda multa lume si asa o sa aiba mai multe ramuriri cu intrebarea lui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru a atrage atentia celui care raspunde daca n-are funda la sfarsit nu prea il intereseaza sa dea raspunsul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai nou nimeni nu face ceva fara sa stie ca e rasplatit...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai nou nimeni nu face ceva fara sa stie ca e rasplatit...happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

`=dupa ce o persoana pune o intrebare si la sfarsitul ei pun si "fundita" asta semnifica faptul ca va da o fundita celui mai bun raspuns, il va rasplati-pentru ca fundita inseamna raspunsul castigator happy

Sper ca am fost destul de explicitabig grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este un fel de premiu pentru cel mai bun raspuns din intrebarea aceea. Primesc si eu o funda? laughing). Glumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează