anonim_4396
| Anonim întreabă:

V-ar place sa calatoriti undeva? Sa merge sa vizitati nu stiu ce muzee? Pe mine gandu ca trebuie sa stau in tren/autobuz 10 ore sau o zi ma face sa vomit(la propriu).

4 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Acum 2 ani am fost intr-o excursie de 1 zi. Dimineata am plecat cu autocarul din Lüdenscheid (Germania din orasul unde locuiesc) si ne-am indreptat spre Bruxelles, am vizitat ce a fost de vizitat si ne-am intors noaptea carpiti de oboseala. Sincer a meritat atunci cand nu aveam masina. Acum ca o avem nu se mai merita sa stau ore intregi in autocar, cu toate ca el face si pauze in acest timp.
Daca ai rau de miscare mergi la farmacie si cumpara Emetostop, sunt pastilute care se iau inainte de a te deplasa cu un mijloc de transport.

| alex495 a răspuns:

Mie imi place, am viziat aproape toata tara impreuna cu familia ( 80 de procente) si cu clasa restul. Pai stai in tren sau in autobuz cu prietenii tai, te simti bine, asa sa mergi singur normal ca te ai simti naspa, mai ales cum sunt trenurile in RO. Tara asta are multe de oferit, pacat ca la tv m il arata pe viorel lis ca a fost la coafor si el e chel inloc sa promoveze de exemplu Cazanele Dunarii, sau Valea Oltului impreuna cu Cozia si Horezu. De exemplu de abia astept sa vina vara sa merg intr-un circuit cu niste prieteni Balea Lac, urcat pana la VF Moldoveanu, dupa coborat si dupa vizitat tot ce inseamna Alba Iulia, Deva si Hunedoara

| papuciirupti a răspuns:

Daca peisajul e super iti spun eu ca o sa-ti placa. am facut cca 4 ore din granada la gibraltar si sa fiu sincer de cand am pornit am avut ce sa vad si totul era wow. daca ai si niste colege/i cu care te intelegi o sa fie superwinking

| florinflorescu a răspuns:

Salut, imi place sa calatoresc. dar daca mergi singur, mai ales pe tren e urat tare. de aceea e mai frumos sa calatoresti cu cineva sau cu mai multi, altfel trece timpul.