| Anonim34231 a întrebat:

Vreau sa incerc pentru prima oara Airbnb. Calatoresc impreuna cu inca 2 persoane, deci vom fi 3 in total.

Pot sa imi rezerv ceva pe airbnb pentru 2 persoane (sa platesc pentru 2 persoane) si sa mai vina al 3-lea sa doarma unde apuca? Sau trebuie neaparat sa selectez 3 persoane? Pot sa fac si cu 1 persoana si celalalte 2 dorm unde pot?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal ca trebuie sa platesti pentru numarul de persoane care se cazeaza... dar fiind roman gasesti tu o modalitate sa dai o mica teapa acolo

| RoCkKiD a răspuns:

Tehnic vorbind poti, practic nu e voie pentru ca la airbnb pretul sederii este per persoana nu per apartament. Daca hostul va vede poate sa va dea afara + ca vei primi un review negativ care cel mai probabil te va asigura ca nu te va mai primi nici un alt host.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Asta se face așa. Contactezi propietarul și te înțelegi cu el în prealabil. Nu poți să rezervi pentru o persoană și să vină să doarmă 5. Airbnb este un sistem de cazar bazat pe increderea între locatori și vizitatori, așa că nu este indicat să faci un asemenea abuz în sistem. Riști să fii banat și să nu mai ai acces la altă cazare altă dată altundeva.

| gogu220 a răspuns:

Vrem o ţară ca afară dar până nu fură românul ceva de la hotel nu se simte bine. La all inclus trebuie să aibă farfuria cu vârf chiar dacă poate să se ducă de mai multe ori, iar dacă e doar cu mic dejun, trebuie să ia ceva şi pe plaje.


Unde eşti tu Ţepeş Doamne...

| Anonim34231 explică (pentru gogu220):

Stai linistit, am intrebat doar, nu sunt roman = nu fur.winking

| Salontanul a răspuns (pentru Anonim34231):

Oho! Ati furat o intreaga istorie din bogatiile altor popoare. Romanii n-au facut-o. La voi este in sange.