|

Vreau sa plec in Londra. Pe multe ghiduri de calatorie am vazut chek-in online, dar la ce se refera, ce inseamna? Am inteles ca te scuteste de timp, dar de ce timp? Ce fac in timpul ala la aeroport, daca nu fac chekc-in online? Care e greutatea maxima admisa la bagaje? Am inteles ca pot lua si o geanta cu mine in avion, aceasta geanta are restricitii de greutate? Cand are loc imbarcarea, cineva iti ia bagajul sau il lasi in vreun loc special? Suna nasol intrebarile dar e prima oara, si cand ma uit la TV la marimea aeroporturilor mi se pare ca m-as putea pierde in ele. happy

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca nu il faci online il faci in mod echivalent la niste terminale in aeroport, unde poti sa si stai la coada.
Greutatea admisa pentru cala, numarul de bagaje si dimensiunile lor variaza in functie de linia aeriana si lunginea zborului (continental/transcontinental). La fel si geanta de mana.
Bagajele de cala le predai cand intri in zona securizata, si le iei la destinatie chiar daca schimbi avionul de cateva ori. Geanta de mana o duci cu tine in avion si se pune intr-un spatiu deasupra scaunelor.
Aeroporturile sunt mari, dar bine semnalizate. IN zona securizata de obicei ai magazine sa casti gura. Intreaba cu cat timp in avans sa fii acolo. La zborurile trans se recomanda minimum 2 ore.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Checkin- ul online te scuteste de timp si niste bani. Majoritatea companiilor taxeaza checkinul in aeroprot, pe cand cel online este gratuit.

Dimennsiunea bagajelor difera in functie de companie, cel mai bine verifica direct pe siteul companiei aeriene cu care zbori. In mod sigur au acolo toate informatiile necesare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează