Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 15 Octombrie 2025 sunt:
Stiti site-uri unde pot gasi hanorace cu animeuri sau macar hanorace faine? de preferat firme care opereaza in Romania.
Am vorbit cu o fata timp de un an aproape...dar din pacate a luat decizia de a se intoarce la fostul. Chestia e ca m- am îndrăgostit intr- un fel de fata asta si uneori nu mi- o pot scoate din minte ...? (mai mult)
Cum pot comanda de pe ebay daca n am paypal?
Ma confrunt cu o situatie stranie. Problema este ca mereu cand trec pe langa baiatul care ma place si stau in fata lui parca nu ma vede. Adica se uita in toate partile dar numai nu la mine. Cineva...? (mai mult)
Dacă sunt la mate-info(la cel mai bun liceu din Oltenia)pot sa intru la medicină la Bucuresti? Cam cate ore de biologie, chimie si fizica se fac la mate-info?
Eu nu sunt timidă, dar mai toți cei pe care ii cunosc zic asta... Și nu este așa, de ex în clasa a9a nu mă comportam așa cum mă comport acum in a12a, fiind în a9a la început au avut loc niște...? (mai mult)
Scriu asta aici pentru ca nu mai stiu ce sa fac. Fara comentarii rautacioase. Habar n- am de ce imi povestesc viata unor necunoscuti, dar... Totul a inceput cand in clasa a 3- a m- am mutat ...? (mai mult)
Bună, eu am o situație finaciara nu tocmai buna și din cauza ăsta sufăr ca nu am haine scumpe și la moda, bani mulți de buzunar etc.Mă simt prost si fata de prietenele mele.Cum pot sa distrag ...? (mai mult)
Am o intrebare! Cum pot cuceri o fata? Nu are crush deci trebuie sa dau lovitura cat mai repede! Dau funda! E urgent!
De ce mi-ar raspunde o fata "De obicei pun pupici doar la fete "?
Imi place animeul naruto am vizionat de la inceput acum imi place si boruto normal este continuare...asa dar mie mi se pare ca animeul a fost creat dupa istoria omenirii vreau sa stiu daca sunt pe aproape?...? (mai mult)
Cum fac sa-mi dispara timiditatea?
Am o intrebare, am un crush de ceva vreme, si nu am reusit sa o cuceresc pe respectiva. Imi poate zice cineva cum pot sa o cuceresc? Am incercat si inca incerc. Acum respectiva nu place pe...? (mai mult)
Sunt foarte timida, dar nu tot timpul, de regulă atunci când cineva vorbește pervers sau exista o discuție pe tema asta mă rușinez aiurea, așa mă intimidez...Cum să îmi dispară aceasta frica...? (mai mult)
Sunt fata am 16 ani si 1.59 înălțime. Am o colega de clasa care m- a intrecut vara asta la inaltime cu 4 cm, in conditiile in care la inceputul verii aveam aceeasi inaltime. Este posibil să mai ...? (mai mult)
DAU FUNDA! REPEDE Buna TPU. Am un cont de tumbr dar nu stiu cum sa dezactivez save modul(sensitivie contentul) imi da ca nu il pot dezactiva pana la 18 ani, probabil am trecut gresit varsta, cum pot ...? (mai mult)
Cum sa imi dau seama ca am simtul umorului dezvoltat? eu fac gulme, dar nu mereu...
Am o problemă. Colegii mei de clasă nu mă prea plac, am o singură prietenă în toată clasa. Pe scurt, e vorba de bullying. Nu vreau să fiu populară, vreau doar să fiu agreată în colectiv....? (mai mult)
Stiti cumva cand apare sez 3 din sword art online?(e anime) Un an o luna Daca e o data a lansarii Dau funda
Hey! Am nevoie si eu de un sfat. Am 3 trei saptamani de cand fostul s- a despartit de mine.Eu inca plang si ma gandesc la el. La orice minunt ma gandesc la el. De cand s- a despartit de mine simt ca nu...? (mai mult)
Buna, as avea cateva intrebari legate despre USAMV B. Intru in primul an si voi sta in campusul Agronomiei in camin. Cand se vor face inscrierile la cazare? Pentru ca nu au nici o data precisa pe site-...? (mai mult)
Salut, TPU! Am si eu o pereche de blugi rupti (asa i- am cumparat) si au o captuseala pe dedesubt iar aceasta s- a dezlipit, nu era cusuta era gen lipita dar nu stiu cu ce. Cu ce pot sa o lipesc la...? (mai mult)
Salutari O ruda ( femeie ) de- a mea accepta orice cerere primita pe Facebook..Problema este ca 90% din acele persoane au peste 40 ani si au "trasaturi" specifice nimfomanilor/labarilor/cocalarilor! ...? (mai mult)
Iubita mea ma musca de gat si nu imi ramane urma? Ce trebuie sa faca sa imi ramana urma?
Cum aflu daca o fata are iubit fara sa o intreb?
Când îmi vine şomajul? Pe carnet scrie că data începerii indemnizaţiei de şomaj este 9 august, iar prima ştampilă a fost pusă pe 11 septembrie. Mulţumesc!
Buna TPU Acum sunt la profesionala-mecanica auto Problemea mea este daca nu stii nimic te invata de la zero sau trebuie sa stii ceva la o masina?
Hei.Daca raportez o poza pe Facebook, iar poza este stearsa de catre Fb, persoana care postase poza este anuntata ca i s-a sters?
Am o tableta Lenovo Yoga Tab 3 și ieri o ruda mai mica a inchis-o (power off) când am dat să o deschid azi îmi arată Lenovo și atât de 7 Ore sta așa... Ce să fac?!
Vreau sa ajung la facultatea de drept in strainatate. cum ajung acolo? ce fel de aplicație pot face? ce se ia in calcul? cum ajung acolo? imi trebuie cetățenie? pot sa imi iau în apartament si sa învăț...? (mai mult)
Maine ma duc la o scoala noua si am emoti nu sunt o presoana deschisa ma intreb daca o sa imi fac prieteni poate imi iau bataie sunt un tip destul de bine facut dar si grasut 1.68.170 pe acolo 85 kg nu-...? (mai mult)
Pentru cei care fac cumparaturi de pe net, de unde pot printa factura pentru o comanda pe Aliexpress?
Sunt baiat, am 16 ani, 175 cm si sunt gras. Din iarna m-am ingrasat mult. Aveam 69 de kg si acum am 86kg.
Pana acum NU am avut prietena, ma rog am avut o problema in familie de m- a marcat destul de mult(mama mea s- a imprietenit cu cineva, si a plecat, avand o depresie de toata frumusetea,...? (mai mult)
am o problema nu mi se mai instalează minecraftul
Mi a crescut un cos foarte mare langa nas si nu stiu ce sa fac,l as sparge, se vede aiurea tare,e mare si urat, deci ce sa fac?
Hey deci ii o poveste mai complicata, am avut un prieten dar dupa 2 luni s- a despartit de mine printr.un mesaj fara sa imi dea o explicatie si dupa aceea mi.a dat blook pe roate retelele, asta s- a...? (mai mult)
Ce înseamnă dacă atunci când te privești cu o fata in ochi, aceasta începe sa zâmbească ușor și pe urma o izbucnește rasul, întorcându-și privirea?
Coletele de la posta romana care nu au ajuns la destinatar se returneaza la expeditor?
Chiar vine Irma?
Ce se intampla cu un colet livrat prin Prioripost daca destinatarul nu este gasit acasa? Este lasat la sediul postei sau in posta destinatarului? Menționez ca nu are aviz coletul
Am 16 ani fara cateva luni si problema mea e ca imi cade vocea.Cand eram mai mic si ma jucam, prosteam puteam ajunge la niste note inalte, acum mi se pare normal sa nu mai pot fiindca vocea mi...? (mai mult)
Eram la școala si cu varul meu a venit o fata pe nume Bianca eu trebuia sa plec afara cu Varul si Bianca dar ea s- a pus sa doarma in patul iubitului meu așa ca am lăsat- o sa doarma nu mam gândit ...? (mai mult)
Ce inseamna persoana cautata nu are casuta vocala. Daca sun intra asta direct..inseamna ca m-a blocat pe telefon si nu mai pot suna?
Salutari! O ruda ( femeie ) de- a mea accepta orice cerere primita pe Facebook..Problema este ca 90% din acele persoane au peste 40 ani si au "trasaturi" specifice nimfomanilor/labarilor/cocalarilor! ...? (mai mult)
M-am indragostit de un baiat iar el mi-a recunoscut ca m-a placut dupa ce s-a pus cu cineva impreuna. Ce sa fac? Ma doare sufletul sa-l stiu cu altcineva
Mă ajuta cineva cu un experiment de cercetare a memoriei involuntare?
Cum se numeste vârful siretului? P.S. Stiu ca s-a facut si un episod la Finalds zi Ferb despre asta.
Hey! Am nevoie de 50- 60 întrebări pentru oracol dar întrebările sa fie despre orice (vestimentație, iubire, filme, orice...)dar sa fie bune la început banale dar dupa cand deja se ajunge la un...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care au luat de la 9, 60 in sus la evaluarea nationala la limba și literatura română. Cum ati luat o asemenea nota? Cate ore ati invatat pe zi? Acolo, la partea de literatura,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
szmotovio întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Peli75 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!