Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 14 Octombrie 2025 sunt:
Cum pot sa imi dau semama daca cineva nu mai primeste sms uri de la la mine adica m-a blocat
Hei TPU VĂ ROG MULT SĂ CITIȚI! Peste o săptămână plec din țară, și nu plec pentru o vacanță, sau ceva de genul ăsta..plec să învăț acolo! Și trecând cu faptul că trebuie să ...? (mai mult)
Sunt intr- o mare problema. Fiindca ne- a picat pe toti la examenul din toamna, eu am zis tare dupa ce am iesit din clasa "CE GAY BA NU NE TRECE NICI IN TOAMNA". Problema este ca am auzit ca...? (mai mult)
Daca fac dragoste cu o fata mi se rupe ața aceea de la penis sau cum trebuie sa procedez? Astept răspuns
am o problema, sunt clasa a VIII- a si azi, profesoara noastra de engleza ne- a intrebat daca vrem sa sustinem acel test pentru intensiv engleza (implicit eu dau la mate- info), si am fost...? (mai mult)
Salut prieteni încă odată mă plâng de viața mea de câine care o am și vreau să văd părerea voastră că poate aveți mai multă dreptate că mine.1 iară tata urla și țipă pe mine că să...? (mai mult)
Daca o matahala grasa are chef de glume tampite ce poti sa-i faci? ps. asta in timpulorelor de scoala prof.
Ce se intampla daca iau 4 pastile de paracetamol?
Oare daca mor, ii va pasa cuiva?
Buna, tuturor! Îmi puteți recomanda un psiholog bun din Piatra Neamț? Dau funda, mulțumesc!
Salut, am 13 ani si ştiu că sunt adolescentă. Stiu că mulți au probleme la vîrsta asta dar eu nu vad o altă solutie decît sinuciderea. Mama e peste hotare, tata e in divorț si nu comunic cu ...? (mai mult)
Hello Everyone, am o întrebare legată de creșterea bărbii : există o soluție ca să îmi crească barba completă? 17 ani am si am vreo 10 fire pe stânga/dreapta nu chiar la același număr și...? (mai mult)
Cum ar fi o zi de nastere de 13 ani perfecta? ( adica ce jocuri s-ar juca, ceva decor, muzica si celelalte )...na ca fac la local si na PARTY BABY! FUNDA pentru ideile cele mai originale!
Nu pot spune ca- i exact o intrebare dar nu am cui sa spun lucrurile astea, in sensul ca nu stiu cine si cum m- ar putea ajuta. A trecut o saptamana de cand a inceput scoala si pentru mine ...? (mai mult)
Ce cadou as putea face pentru o fata de ziua ei? Maine ar trebui sa le cumpar! HELPP!
Ce pot sa ii iau unui baiat de 16 ani de ziua lui? Suntem prieteni de familie si nu il cunosc foarte bine...ce le place baietilor in general? Nu e genul care sa citeasca sau orice legat de scoala =))
Dacă sunt elev la şcoală sau liceu este bine să devin informator al poliției?
Daca cineva îți sparge telefonul, e obligat să ți-l repare? Doar sunt curios... Dau fundiță.
Cum se forma mai precis gerunziul in engleza?(nu mai stiu)
Am 16 ani si inca nu am o menstruatie regulata, ar trebui sa imi fac griji ( am menstruate de 4 ani ), dau fundita.
Pe ce site se poate comanda cu cardul dar fara codul pin?
Salut TPU,am o intrebare eu sunt clasa a 8, la anul voi trece pe a 9, la voi cum a fost prima zi la Liceu?
Buna cu cardul se poate comanda de pe met fara sa stie pinu? Pentru ca mi-am pierdut cardul am mers la banca si aveam pierdere de bani a spus ca tranzacti sau cum
Buna ziua ma numesc Alina si am 16 ani! Am o intrebare. Pe data de 20 august am avut relatie, iar pe 25 august am avut niste scurgeri de sange vaginale. Cind am avut prima relatie nu a curs sange deloc,...? (mai mult)
Sal TPU am si eu o problema mai intima. Ata penisului este prea mica si nu pot sa decalotez mai mult capul. Pot sa- l decalotez ca sa se vada dar putin mai jos nu pot ca ma doare si e ata stans pe cap.Pot...? (mai mult)
Cam ce valoare au taxele de la facultati? in general zic, dati-mi niste exemple va rog
Spuneti-mi, va rog, care este cel mai bun pdf de limba engleza care sa include tot ceea ce trebuie stiut (in special despre verbe, conditionale, timpuri etc). Help please!
am și eu o nelămurire: De prin Iunie de când am terminat liceul am fost în șomaj și acum mi- am găsit un job full- time, am fost chemat să fiu angajat Miercuri deci hai să presupunem...? (mai mult)
As vrea să-mi mai dau o gaura intr-o ureche. Si vreau sa mi-o dau acasa. Cu ce as putea să-mi dau gaura?
Salut, recent mi- am facut o iubita (Am paroape 19 ani). Problema e ca eu nu am mai avut pana acum, cum anume sa ma comport cu ea? Cum e o relatie normala? Unde sa iesim? Ce sa facem? Ce puteti sa-...? (mai mult)
As vrea sa dau la anul la o scoala de politie de frontiera, dar am 1, 62 inaltime, cat e limita mimima admisa la femei? Am inteles ca e 1, 65... dar la specializarea marina e 1, 60,...? (mai mult)
am nevoie de ajutor. Pe scurt, la scoala si in clasa nu am prieteni adevarati dar deoarece nu am e trist as vrea sa stiu daca cineva vrea sa fie prieten cu mine email sagunolaogun@gmail.com...? (mai mult)
Deci am avut un prieten care s- a despartit de mine printr- un mesaj fara sa imi dea o expicatie logica de ce vrea sa se desparte de mine si dupa aceea mi- a dat blook pe toate retelele de socializare ...? (mai mult)
Am deblocat o persoana pe Facebook si acum suntem prieteni, problema e ca nu imi apare nimic din ce posteaza decat daca ma eticheteaza. Va rog sa imi spuneti cum pot sa vad postari sau cum sa fac...? (mai mult)
Cum sa ma antrenez daca am un tatuaj proaspat facut?
Ce sa aleg dintre ps4 si Samsung galaxi s 7? Nu vreau rasounsuri de genu fa ce crezi tu ca e mai bine.
Care sunt ultimele doua carti citite?!
Buna, o sa fie o intamplare mai lunga deci va rog cititi tot pana la capat, multumesc. Deci e vorba despre cea mai buna prietena a mea. Pai cam de la inceputul verii s- a imprietenit cu o amica de- ...? (mai mult)
Cum ma pot inalta semnificativ am 1.45 la 13 ani... Sunt baiat app.
Am gasit pe jos o bancnota asta cred eu ca e pentru ca seamana cu una (dupa 4 ore de privit in continu la ea). Problema e ca, am crezut ca e ceva suvenir sau bibelou la inceput.Am mers cu ea la un magazin...? (mai mult)
Ce inseamna cand visezi pe cineva drag care e mort in realitate ca te saruta?
Cred ca aproape tuturor li s- a întâmplat asta sau cel puțin ceva asemănător. M- am îndrăgostit si eu de un baiat, amândoi avand aceleasi sentimente. După un timp, am pus capăt relației, ...? (mai mult)
Mi-as dori asa mult un iphone 7 si parintii nu prea sunt de acord cu el, aveti niste site-uri cu preturi mai accesibile sau nu stiu niste idei ca sa ii conving sa imi ia?
Am 16 ani și încă nu mi s-a fixat stopul, ar trebui sa îmi fac griji?
Salut.am lucrat undeva jumate de an si de 3 luni nu mai lucrez dar am contractul inca activ. Ce pot sa fac? seful nu ma mai suporta si nu vrea sa il incheie.unde pot sa ma duc sa il inchei? am fost la ...? (mai mult)
Salut TPU, Am achizitionat recent un laptop ACER Aspire A315- 31- C6D4 si nu gasesc drivere pentru windows8, pe pagina lor oficiala sunt numai pentru windows 10, ajutati- ma va rog cu un sfat un...? (mai mult)
Sunt in clasa a9a si sunt navetista. Imi puteti explica ce-s cu aceste abonamente? Adică ce-ar trebui sa fac pentru decontari etc? Dau funda
Salut tineri si mai in varsta.Cat de liberi suntem de fapt? Voi mai credeti ca suntem liberi sa facem ce vrem? Eu nu cred.Nici nu ai observat de fapt detaliul pe care l- am mentionat mai sus.Asa de orbit...? (mai mult)
Acum aproape o săptămână am intrat în clasa a 9- a și nu știu cum sa mă acomodez cu noii colegi. Adică singura persoana cu, care vorbesc este o fosta colega din generala care e în aceeași...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare cineva mi-a blocat contul pe streamago si nu mai imi da voie sa intru, ce pot face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru9971 întreabă:
Ion1989 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?