Sunt baiat, am 15 ani, inaltimea 1.75 cm si 83 de kg, de la inceputul verii am inceput sa iau in greutate, (aveam 72 de kg).Ce exercitii imi recomandati ca sa slabesc?
Sambata ma duc la majoratul unei fete. Ce cadoi sa-i iau? Dati idei! Si fetele pot da. Multumesc.
Unui băiat îi place de mine, dar eu nu il plac deloc! incerc sa il ignor dar nu ma lasa in pace...cred ca mi- a zis de 10 ori sa il sun, si mi- a spus ca se gandeste la mine, si ma mai intrebat...? (mai mult)
Ce parere aveti despre actualizarea prresezonului din league of legends?
am 16 ani si luna viitoare parintii mei vor sa plece in afara, sora mea (9 ani ) o sa mearga peste 2 luni dupa ce isi resolva tot acolo, eu o sa raman sa termin liceul si sa iau bac ul, ...? (mai mult)
Vreau niste melodii in engleza triste, melancolice, de dor/despartire. Ca astea https://youtu.be/hPdX389kLxI https://youtu.be/7a28XA9osvE https://youtu.be/PI8kUfwtUkc https://youtu.be/VTTZNUl4quQ
Cum fac sa nu mai fiu retrasă, timidă, și mereu tristă. Am avut un deces în familie și de atunci sunt așa îmi place mult un băiat, dar el spune că eu sunt timidă retrasă etc. Vreau si eu...? (mai mult)
am intrat la liceu si vreau sa ma tund calumea, imi puteti spune cum sa ii explic frizerului sa ma tunda ca in poza asta dar fara sa ii arat poza? https://www.google.ro/search?q=tunsoare+ undercut+...? (mai mult)
Cate calorii are un morcov mediu fiert și 2 broccoli fierți mici?
Heii vreau sa stiu daca in prima zi de liceu( clasa a9-a ) ne trebuie ghiozdan?
Ceva filme la care merită să mă uit? De preferabil comedie
De ce mă ia amețeala cand fumez? Asa m-i se intampla de la o vreme.
Salut am 1, 69 m si vreau sa ma inalt macar pana la 1, 75 in catevaa luni. Ma ajuta cineva va rog frumos? Dau funda
Cum sa fac ca lumea sa ma placa? lumea ma crede "retardat" si nu imi place, nimeni nu ma baga in seama funda!
Stie cineva daca in cluburi sunt fotografi profesioniști care îți fac poze? Fiindcă am văzut poze cu persoane din cluburi care au numele clubul jos in colt. P. S.: nu am fost pana acum intr- un...? (mai mult)
Dupa ce eu si o persoana ne am tot blocat/deblocat pe Instagram, acum nu ne mai gasim. Care e motivul si ce se poate face?
Ce este numarul nenul clasa 6?
Unde pot sa găsesc Adidas Superstar cu dungi albastre si roșii ( white-blue-red). mulțumesc - nu trebuie sa fie neapărat originali.
Sora mea mai mica foarte îndrăgostită de un tip de 20de ani, ea are 16.Eu il cunosc pe el e curvar si isi cam bate joc, nu vreau sa o vad suferind ca ii ca si fata mea, eu ii zic zilnic asta,...? (mai mult)
Bună! De cateva zile incerc sa ma ingras. Am 1, 67 si 45 de kg. Vreau sa pun urgent cateva kg pe mine, ma consider prea slaba.Va rog,urgent, vreau niste sfaturi bune!
in 4 zile incep scoala si am cosi. dar nu am pe toata fata am doar la barbie si mustata. adica in dreapta la mustata nu la toata, si la barbie. ce facc? Si sunt mult doar in locurile astea. si...? (mai mult)
Ce inaltime si ce greutate trebuie sa aiba un baiat la 13 ani? Eu am 1.60 cm si 59 kg.
Cum sa fiu și eu mai populara la școală. Adică am 16 ani și nu prea am prieteni la școală ei zic că eu sunt deprimata, slaba. Este adevărat sunt slabă dar nu pot face nimic să mă îngrași....? (mai mult)
mama vrea sa ma duc la meditatii la engleza. mi s- a spus ca profesoara imi v- a pune niste intrebari/ma v- a testa. stiti cumva cam ce intrebari imi v- a pune profesoara? (e prima data cand ...? (mai mult)
Un film de comedie sau dramă fain repede pls
As dori si eu niste urari de la multi ani pentru fete, dar sa nu fie nici chiar asa de siropoase de iubire si de astea ca apoi colegii isi vor bate joc de asta.
Vreau si eu niste urari de la multi ani pentru fete dar sa nu fie chiar asa siropoase de iubire si de astea ca atunci isi vor bate joc colegii.
Ce salon de tatuaje/piercinguri imi recomandati? Un salon in care ati fost si stiti ca sunt profesionisti, curati... Preferabil in Bucuresti.
Maieurile modelatoare se poartă cu sutien? daca nu cum iti poti face bustul sa para mai mare in astfel de maieuri?
Poate sa-mi spuna cineva va rog care e diferenta dintre seral frecventa redusa si liceul normal ala de te duci zilnic? (Pss cu lux de amanunte va rog)
Ma ajuta cineva sa găsesc varianta în pdf a cărții "Jurnalul unui Adam"?
Daca am platit o restanta si din anumite motive nu m.am dus la examen pot sa mai folosesc chitanta in urmatoarea sesiune?
Stiti pe Youtube filmulete cu haine pentru baieti? Gen... filmulete din acelea care iti arata cum sa iti accesorizezi hainele FUNDA
La liceu sunt pe profilul Turism/alimentatie, acum ca trec a 10 a mi se pare ca pot alege daca sa ma axez pe turism sau pe alimentatie si ma intrebam daca ma puteti ajuta cu cateva nelamuriri....? (mai mult)
E cineva de la automatica si calculatoare sau cineva care se pricepe cat de cat in domeniu sa imi raspunda la mai multe intrebari?
La ce materii trebuie sa dau admitere la automatica si calculatoare in Timisoara?
Salut.A intrat o molie la mine in camera si eu nu stiam pana nu s- a pus pe piciorul meu si am gonit o dupa am vrut sa o omor dar s- a bagat sub dulap...acolo e intuneric/spatiu ingust si cam atat... poate...? (mai mult)
Hey! Vreau și eu acea poza cu Michelle Obama in care arunca in stânga in dreapta și peste tot, va rog DAU FUNDA
Cine poate să mi zică o aplicație în care pot urmări emisiunile de la televizor? Dau fundiță.
Careva treaz la ora asta?
As vrea să port ochelari, dar făra dioptrii, deoarece văd bine. Dar, vreau pentru ca pur si simplu imi place cum imi sta, imi sta mult, dar mult mai tare cu ochelari:)))) Cum as putea purta,...? (mai mult)
Eu si prietenul meu locuim in Bucuresti. Noi am vrea sa ne vedem maine seara undeva mai special. Astept propuneri! Multumesc!
Eu si prietenul meu locuim in Bucuresti, avem amandoi 17 ani. Noi am ramas in pana de idei, vrem sa ne vedem undeva mai special, mai pe seara. Imi puteti propune idei? Multumesc!
Hei TPU, ce înseamnă daca un băiat îți spune că ține foarte mult la tine, că ești foarte importanta pentru el, că îi ești dragă și că îi pasă de tine? Tind sa precizez că vorbim de...? (mai mult)
Ofer funda! Sunt insarcinata dar nu sunt casatorita cu tatal copilului.Ne- am hotarat ca dupa nasterea copilului sa facem si cununia religioasa si botezul in acelasi timp.Dar desigur ca soacra mea nu e...? (mai mult)
Prietena mea cea mai bună a avut o relație cu un baiat. Au fost împreună 8 luni, în care s- au mai și certat, dar cum fac cuplurile in general. Mie niciodată nu mi- a plăcut de el, ...? (mai mult)
Ce pareri aveti despre bagarea banilor in jocuri gen minecraft mp Eu sunt jumi juma O data ce te- ai plictisit nu mai joci deci ai pierdut bani pe de alta parte daca e un joc care tot primeste update...? (mai mult)
Cum e in clasa a opta?
O intrebare pentru fete, sunt curios care sunt tiparele dupa care va luati atunci cand spuneti ca un barbat e frumos. https://imgur.com/a/8hTTI si inca o chestie pentru ca eu nu stiu ce sa zic despre...? (mai mult)
Cum activez o cartela lycamobile cu 25 de lire pe ea vreau pentru internet
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onurReal1 întreabă:
Sawarekh întreabă:
9PM întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!