Scurt si la obiect, incepe scoala si nu as vrea sa pic in primele banci. Sfaturi? Sunt clasa a 9. a Voi cum ati procedat? V.ati pus in aceleasi banci in care ati stat si la deschidere sau cum v.ati...? (mai mult)
Cum îmi pot scoate bara de sus de google la telefon? P.S. Nu merge sa tina apăsat pe ea și să o elimin... Fundă
Cum ne dăm seama ca băieții ne plac? Ce gesturi faceti voi, baietilor, cu o fata care va place? E mai mult o intrebare pentru băieți.
Sall TPU sunt cheite pentru iphone la Orange? si daca da cat costa? Dau funda sorry pentru categorie
unde gasesc cheita sim pentru iphone? sunt in Orange shop? dau funda
La SN/MI, are matematica de clasa 9 legatura cu cea de a 10a sau este materia complet diferita? Va multumesc
M-am saturat de viata asta vreau sa mor...
Cum este clasa a 11-a la profilul mate-info? La ca sa fiu mai atent indeosebi? Niste sfaturi n-ar strica. Multumesc!
am dublat niste scene dintr-un anime in romana. Vreau sa stiu pareri: https://www.youtube.com/watch?v=dAjhAK2nW8U funda
Imi ziceti si mie o bere cu 0, 5 alcool! Scuzati categoria n-am stiut unde sa il pun!
La ce profil sa dau? Voi la ce profil sunteți? Sunt total în ceata, încă nu știu ce îmi place.
Cum pot face un link unei cărți de pe wattpad de pe telefon?
Pe Dark Web se zice ca sunt postate video- uri cu criminali, executii in direct si alte chestii. Daca tot sunt postate, politia nu poate identifica suspectii dupa fata? Apropo, daca intru pe dark ...? (mai mult)
Salut de unde pot gasi jelly beans in Bucuresti? Adica un magazin de unde pot sa le cumpar? Repede dau funda!
Cum sa decorezi sală unei clase a 7a?
Daca am 19 ani si am 1, 70m, pot fi mai inalt? Fara sporturi, de la sine zic sau raman asa? Am 1, 70 cu tot cu par netuns, daca il tund scurt ajung la 1, 68. Am auzit ca dupa 18 ani mai iei...? (mai mult)
Știu că am greșit categoria dar nu am găsit una mai potrivită. Bun. Întreabarea e: Cum se numea o emisiune în care era un personaj care lua bani sau diamante iar cineva întreba oamenii nu știu...? (mai mult)
Dacă parintii sunt plecati in strainatate beneficiez de bursa de studiu?
Am depus dosarul pentru a ma transfer de la științe ale naturii la filologie. Vreau sa stiu in ce consta aceasta diferenta? Ce ar trebui sa stiu? Va trebui sa dau o proba scrisa și orala?
Salut, stie cineva ce examene de diferenta trebuie sa dau pentru un transfer de la profilul mate-info la stiinte sociale, transferul avand loc la finalul clasei a 9a?
Saluut! Am si eu o problema, iar aceea este ca: Am o prietena foarte, foarte buna (eu sunt baiat apropo). Ne cunoastem de mici copii si am fost nedespartiti de atunci. Nu inteleg de ce cand de fiecare...? (mai mult)
Am o problema foarte, foarte grava. Am nevoie de ajutor! Am ramas repetent pentru a 3- a oara la scoala, am 16 ani, clasa 7- a. Am ramas repetent de atatea ori din cauza absentelor si nu...? (mai mult)
Bună! As vrea sa mă apuc de Youtube și nu știu cum să incep, adică vreau idei pentru primul vlog sa fie cat mai drăguțe, chiar nu vreau la primul videoclip o grămadă de hate. Dacă știți...? (mai mult)
Buna, recent am băgat prima mea comanda Oriflame si nu am adăugat si un cod pentru a veni si urmatorul catalog, stie cineva daca el vine automat fără a baga eu codul?
Cum sa am multi prieteni?
Mai exista aplicatii gen Netflix care te lasa sa urmaresti filme si seriale gratis o luna, apoi sa poti sterge abonamentul si sa incepi din nou cu alt cont bancar? Multumesc
Hei... Recent am fost la verisoara mea, am dormit la ea..Au foarte multi bani, au o casa cu 3 etaje superbe, au in casa ceva ce eu nici nu imi imaginam, dar noi nu avem, noi d abia daca avem 3 milioane...? (mai mult)
Imi puteti povesti lucruri paranormale care vi s-a intamplat?
Ce parere aveti de cerceii aurii si rasuciti? (In caz ca nu stiti la ce model de cercei ma refer, o sa pun cateva poze: https://encrypted- tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR6yB3Y8b4nfHiXJXV-...? (mai mult)
Ma pot transfera de la profesionala la liceu?
Hey TPU Bun deci(fara deci
Ma potsuni transfera de la profesionala la liceu?
Stie cineva de unde pot lua multe poze cu o persoana? Gen o pagina de Facebook sau ceva a cuiva englez sau nu stiu. Sa aiba 14- 15 ani si sa arata perfect fizic. Si un video cu acea persoana ca si cum ...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă mă bărbieresc fără spuma?
Am depus dosarul pentru a ma transfer de la științe la filologie. Vreau sa stiu in ce consta aceasta diferenta? Ce ar trebui sa stiu? Va trebui sa dau o proba scrisa și orala?
Cum imi pot schimba adresa de gmail? Vreau sa imi schimb numele.
Buna, am o intrebare intru in clasa a 9-a si nu stiu ce caiete imi trebuie la profilul megatronica. Multumesc!
Salut.Mi- am cumparat o bicicleta de la Decathlon acum 1 an si jumatate.Eu am avut asigurare la ea 1 an si a expirat.Asigurarea se poate prelungi contra cost? Intreb deoarece din 6 în 6 luni pe perioada...? (mai mult)
Maine am probele de admitere la liceul de muzica "Octav Bancila" din Iasi.(pian) Am de cantat 4 piese pe care le stiu plus dicteu solfegii si istoria muzicii. Intru in a 7a. Am mari emotii ...? (mai mult)
Salut.Am intrat la liceu pe profilul Mate Info Intensiv.Nu prea stiu cu ce sa ma îmbrac în prima zi de școală. Ce haine/vestimentație imi recomandați? Ce haine sunt la modă anul acesta (pentru baieti)?...? (mai mult)
Salut.Am trecut pe clasa a9a și as vrea sa practic un sport (handbal sau basket ).Imi puteti spune cateva cluburi din Pitesti!
Dispozitivele pentru banda dublu adeziva sunt reincarcabile? de exemplu asta http://www.arthobbycreativ.ro/papetarie_show.php?subcatid=305&grupaid=5133&page=2#page=detalii
Mama mea pleca astazi la București in delegație (adică doarme acolo 3zile) iar eu nu ma pot opri din plâns! Ce sa fac? Pe voi va lăsat asa mama voastră?
Fără alte introduceri, voi trece la subiect. De o saptamana am constat ca ma simt singur când prietenii mei sunt cu mine. Ma simt singur oriunde si as vrea sa mă indepartez de toti, dar...? (mai mult)
Imi poate spune cineva in ce orase se gasesc magazinele eMAG?
Stiu ca voi o sa imi spuneti sa nu bag in seama parerile altora, dar devine o problema si pentru mine(si pentru altii). Ideea este ca am un vocabular prea deschis (ca sa zic pe limba mea ), vorbesc ...? (mai mult)
Salut.Am trecut pe clasa a9a și încă nu m- am hotarat ce ghiozdan sa imi cumpar.Am văzut un model "Adidas Daily XL"gri cu negru si "Adidas Linear Perf".Vi se par niște modele bune pentru liceu? Va...? (mai mult)
Nu mai fac alte introduceri. Trec direct la subiect
Cam cat dureaza punerea lentilelor in rame
Pot purta o rochie eleganta la cununia civila a unor prieteni? Sau trebuie ceva mai simplu/mai office? Nu am fost niciodata acolo.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sawarekh întreabă:
9PM întreabă:
1onurReal1 întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!