E vorba despre un film care am uitat cum se numeste si imi placea mult, era cu o fata care avea niste animalute, nu mai stiu exact ce, iar vecinul ei era veterinar. O perioada nu s au suportat...? (mai mult)
Unde pot gasi urgent casca de dus dinaceea de unica folosință? la farmacie au?
Este adevarat ca daca ai mai mult de 8 restante din anii anteriori in ultimul an nu poti sa intri? Mie mi se pare ciudat, adica pana la licenta mai ai 3 sesiuni in care poti sa dai acele restante.
Am visat ca cineva vroia sa bage cuțitul in mine, ce înseamnă?
Saut TPU. Sunt baiat, am 16 ani și am parul lung, cred ca lung pentru un baiat și este lung doar in partea de sus, pe laturi fiind scurt. Problema mea e ca de la o vreme am început sa observ ca îmi...? (mai mult)
Salut.Merg in excursie în Costa Brava - Spania(cu grupul) timp de 6 zile.Am sa vizitez în acest timp și Barcelona și Andora. Daca ati fost in aceste locuri imi puteti spune dacă v- a plăcut și ce...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca vi s- a- ntamplat si voua asta. Recent, am terminat 1 an de profesionala in Italia, precum Electricist. Am venit la un liceu ca sa- mi continuii studiile. Evident, acolo...? (mai mult)
Am nevoie de nişte site-uri cu ghiozdane faine, mersi anticipat.
Salut, intreb si eu, poate a mai patit cineva First things first, Am 14 ani. E posibil sa ma cazez la vreun hotel, singur, fara adult? Chiar daca un adult face plata? mersi
Salut, stie cineva unde gasesc subiectele de bac la competente lingvistice in engleza, rezolvate de anul trecut? dau funda!
Fata din imagine este?
Cum a fost experiența voastră când ați dat sala pentru permisul de conducere?
am o intrebare ce ma macina de ceva luni, cam de cand am terminat clasa a 10 a.Am terminat anul scolar 2016/2017 cu media 8.70 si datorita acestui fapt voi beneficia de bursa de merit deoarere...? (mai mult)
Știe cineva daca site-ul shooos.ro este legit? Adică sunt originali adidașii de pe site? Mulțumesc din suflet anticipat! Dau funda
Salut vreau sa pun o intrebare. vreau sa fac o comanda de pe amazon.uk. dar vreau sa stiu daca acele simboluri sunt de dolati?
eu sunt Marian si am o probelma cu masturbarea, fumatul si relatile cu prieteni familia si tot asa, de cand am inceput sa ma masturbarea am inceput sa am probleme si nu ma mai simt eu incerc...? (mai mult)
Cum fac sa uit definitiv o amintire neplacuta, sau nai exact un regret pe care l-am avut?
Bună.Este a doua zi când visez ca sărut pe cineva.Si faza e ca am visat dublu. Dupa ce am visat seara asta faza cu sărutul, am visat după ca am fost abandonată la casa de copii.Ce poate însemna...? (mai mult)
Hei as dori un cont de clash royale de arena a 7 Mă poate ajuta cineva
Daca merg cu un adult la Annabelle 2, mă lasa să intru?
Dc un baiat crede ca o fata il place daca i da ador la pozele postate. :)) pana la urma nu e singuru care primeste ador. Pana la urma poate are poze foarte reusite. Dc isi face filme? :)))
Salut. http://imgur.com/a/Apjg2 De unde pot gasi aceasta masca? Un link ceva sau macar cum se cheama? Dau funda! Multumesc!
Sunt o fata de 16 ani si îmi cred ca imi place de un băiat cu un an mai mic ca mine si este si jos de statura aproape cu 5 cm sunt mai înaltă...cum pot sa confirm ca chiar îl plac prin ...? (mai mult)
De ce unii prieteni cand nu sunt cu mine si sunt cu altii vorbesc despre mine? Si ei cand sunt cu mine vorbesc despre altii... Funda!
:) Spune-ți mi și mie ceva cărți de dragoste faine
Hey, TPU! Cum se face ca justin biber arata asa de bine? Adica, desi sunt baiat nu pot sa nu admit ca nu arata bn.In nicio poza nu are niciun pic de grasime.Adica toate vedetele de peste ocean arata ...? (mai mult)
HEY! Pe national tv va începe un film care se numeste "Misterul" si care va începe miercuri la ora 20.00. Cine îmi poate spune cum se numeste melodia de fundal din reclama? Dau funda! :)))
E cineva pe aici care a slăbit fară sa depună efort. Voi, fetelor, cum aţi slăbit? Am 62 de kg si nu pot da din colăcei jos, deși cunosc persoane care au slăbit fară efort. Știe cineva...? (mai mult)
Ce părere aveți despre meseria de traducător romana-german la noi în tara? Dar în special de meseria de traducător la noi în tara.
Cum imi gasesc o iubita?:)))))Sunt disponibil ajutor :)))))
Buna am 13 ani si acum 1 an m- am indragostit de un baiat cu 1 an mai mare Am foat sincera cu el si dupa ceva timp i am zis ca imi placea de el si am tot continuat sa vorbim prin mesaje un timp destul ...? (mai mult)
Salut, sunt clasa a 9- a la profil economic si am ramas corigent la geografie (e prima oara cand raman corigent), voiam sa intreb pentru cei care au mai fost in aceeasi situatie, din ce v- a dat? Pentru...? (mai mult)
Web developer platit la 14-16 ani? Am vreo sansa? Nu cred ca are nimeni incredere intr-un "pusti". Ma gandeam la proiecte freelance.
Am și eu o problema cu bateria de la telefon! Îl las la încărcat toată ziua și nu ar mai încarcă (adică : îl las la încărcat seara cu bateria 40% și când mă trezesc are 37% ...? (mai mult)
Buna, eu sunt Andrada Am 16 ani si incă nu am menstruatie Sunt foarte slaba si inalta si nu imi plac deloc lactatele E adevarat ca sanii nu imi cresc insa celelalte *caracteristici* ale pubertatii ...? (mai mult)
Salut TPU, azi vin cu o veste proasta (pentru mine). Ieri seara am inceput un conflict cu un baiat mai mare cu un an (si fizic si in ani) bun, m- a jignit, m- a injurat de mama, nu am mai putut rabda, ...? (mai mult)
Ce ar fi sa ne ajutam reciproc. Cei care au un cont de YouTube, aștept mesajele voastre pentru a va ajuta cu vizualizări, distribuiri, like- URI, etc. Eu sunt nou pe Youtube, ma ocup cu Boxul, ...? (mai mult)
Sunt un baiat 15 ani si 1.50 la inaltime.Ce trebuie sa fac ca sa mai cresc in inaltime? ( am facut 3 ani de fotbal si m-am apucat din nou acum 3 saptamani)
Referitor la legea anti fumat... daca iti faci un local in forma de iglu sau de con ( mai ales daca alegi forma de con ) acesta nu va avea acoperis, si desi este spatiu inchis, din punct de vedere legislativ...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un card pe care sa imi vina doar alocatia. Ce imi recomandati sau ce aveti voi? Mastercard sau Visa? NU am nevoie de servicii optionale si nu mai stiu eu ce. am nevoie doar sa imi...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog o poezii pentru prima zi de scoala pentru elev de cl a 9
Ma tot intreb... Daca practici des inotul, iti vor creste sanii? Sunt foarte curioasa. M-ar ajuta mult daca mi-ati da un raspuns si un sfat pentru cresterea sanilor!
Salut, am 14 ani, sunt din Constanta si vreau sa ma angajez undeva. Este posibil asa ceva?
Doar mie imi e rusine sa umblu cu mama pe strada? Stiu ca e mama mea si ma iubeste, dar am multi dusmani si gen nu as vrea sa ma strige "Curvooo" sau sa imi spuna ceva gen "Bibi m- ai fumezi?" de fata...? (mai mult)
Saluut! Mai stie careva cine era youtuberul acela care avea introul "Sunt de cartier si raman de cartier, maica- sa imi spun c- am glume de santier"? Stiu care era foarte amuzant tipul:)) il vazusem prin...? (mai mult)
Cum putem deosebi gluma de "a face misto"? Ca sa fiu mai clara: cum ne dam seama bine daca o persoana glumeste sau face misto de noi? Daca veniti si cu exemple e numai bine. :)
De ce nu imi merge camera bine intr- o aplicatie? Am un telefon cu Android, cu camera frontala de 8MP si atunci cand vreau sa filmez pe musical.ly, de exemplu, este ca si cum ar fi doar de 2MP. Funda...? (mai mult)
Cum ii conving pe ai mei sa ma lase la cabana langa orasul meu? Merg cu o verisoara, si daca in mine nu au incredere....atunci in cine?
Mie nu mi se mai deschide Clash Royal-ul. Vouă va mai merge? URGENT!
Salut, stie cineva unde gasesc subiecte rezolvate la Proba de competente digitala de la bac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RealSoul1997 întreabă:
Ion1989 întreabă:
Raufamat10 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.