Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 28 Septembrie 2025 sunt:
Când cineva zice ca ai ajuns un papagal in sensul impropriu doar pentru ca glumești cu ceilalți oameni, la ce se referă? Funda
Sunt clasa a9a si am ramas corigent si vreau sa ma transfer la alt liceu si nu stiu daca se poate daca sunt corigent si inca o intrebare pe ce data se dau corigentele 2017 la mate si biologie? ...? (mai mult)
Am 15 ani si tot incerc sa imi creasca sânii. Am incercat cu tinctura de marar dar nu a avut niciun efect. Acum nu vreau sa aud ca "ai rabdare ca o sa iti creasca sanii pana la varsta de...? (mai mult)
Boboci in Onicescu Bucuresti?
Heeei, pe 5 am intalnirea bobocilor, cum sa ma imbrac? cu camasa sau in tricou? ma simt bine in ambele, dar nu stiu cum as da mai bine.Ce sa fac? cum sa ma comport? eu de obicei sunt foarte sociabil, ...? (mai mult)
Am o "prietena„ in strainatate care e genul ala de persoana care spune ca face niste chestii extreme si rebele dar de fapt nu le face :)) si am vrut sa pun o intrebare in legatura cu asta. Deci....? (mai mult)
As dori sa invat germana dar imi este foarte greu stie cineva niste metode?
am o problema mai delicată de ceva zile dupa un act sexual si dupa o iesire la o piscină mi- a apărut pe penis o secreție alba "branzoasa "cu o ușoară mancarime rara as vrea sa stiu daca...? (mai mult)
Am 15 ani. si inaltimea mea este de 1, 75 cam asa, vreau sa stiu daca mai cresc? gen. ar trebui nu? Si mentionez ca fac si sport, sala... dar de crescut nu am mai crescut niciun cm de ...? (mai mult)
Salut.Am intrat pe profilul Mate Info Intensiv. Si as vrea sa incep de acum sa ma pregătesc la matematica pentru olimpiade.Nu prea stiu ce carti sa imi cumpăr (clasa a9a).Ce carti si culegeri imi recomandat...? (mai mult)
"Cuvânt-virgulă-spațiu-cuvânt" E corect așa?
Îmi place de un tip care e de aceeași vârstă ca și mine. Doar că el nu vrea prietenă și tatăl lui lucrează in politică și are o groază de case. Și poate nu sunt genul lui și poate...? (mai mult)
Daca pe mine ma cheama Andrei Irimias, care nume este mai bine sa il pun pe Instagram: andreiirimias sau andreirimias?
Hey buna hey! De un an mi.am lasat parul mare cu ideea de a.l lega la spate gen samurai topknot. Insa acum am observat ca fruntea mea este destul de lata iar nasul putin carn ceea ce din punctul meu de...? (mai mult)
Îmi dați niste întrebări rapide pentru am/n-am da nu tâmpite. Dau funda la cel care scrie cele mai multe
unii puteti sa radeti despre problema mea, mi- a apărut pe penis o secreție asa branzoasa si nu prea vrea sa dispară in urma unui act sexual mi- a apărut această problemă, deci băieților...? (mai mult)
In fiecare zi, o duc pe sora mea de 9 ani, in parc sa se joace cu prietena ei cea mai buna. Dar ieri, s- a mutat vara lui Irina( bff ul Georgianei, sora mea). E o fitoasa de 12 ani, cu ochelari...? (mai mult)
Daca esti nascut in 1976 cati ani are?
Heyo. In noaptea asta am stat la vecina mea ( parintii ei fiind plecati). Au mai venit inca 2 fete ( respectiv 14 si 17 ani) plus 2 baieti ( 17 si 20 de ani, unul fiind iubitul vecinei mele. Dupa un ...? (mai mult)
Cineva a făcut un live pe streamago.Cum pot descărca live-ul în telefon?
Hey TPU! E normal sa ma culc la ora 12 cel mai des si ma drezesc la 1?(dupa amiaza) daca nu imi pun alarma
Hei. Am o problemă, îmi place de un băiat care nu mă place, mai nou are și iubita... și mă doare. Ce aș putea să fac ca să nu mă mai doară și să- l uit?. Am încercat să fiu cu altcineva...? (mai mult)
Hei, nu știu ce este cu mine dar m- am trezit plângând, azi, mergând acasă am văzut o femeie într- o stație de tramvai, puțin mai în etate, căreia cred că i se făcuse rău deoarece se...? (mai mult)
Salut tuturor, am așa o întrebare, deci am 16 ani (băiat) îmi fac griji pentru glasul meu care nu se modifica deloc, In general arat foarte tânăr, oamenii zic ca arat cu unul sau doi ani mai tânăr,...? (mai mult)
Cum credeti ca este vazuta tara noastra de restul lumii? Oare ce parere au stranii despre noi?
Voi ati fost vreodata la magazine de electronice unde au telefoane si ati schimbat wallpaper- ul cu ce vreti voi? Daca da, vreau si eu sa imi povestiti cum a fost. As vrea si eu sa incerc cu ...? (mai mult)
Spuneti-mi Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Navale, care sunt cerintele de admitere? Se trece si psihologu.
Merita? Funda https://www.dirtbike.ro/bazar/bicicleta-haibike-attack-rx-echipa re-deore-xt-352943
Vara trecuta prietena mea, Lavinia a fost impreuna (iubita) unu- i băiat, Pavel. Au petrecut multe momente frumoase împreună. El a invatat- o pe ea sa sărute mozol, etc.Dar el s- a despărțit de ...? (mai mult)
Lume, sunt baiat, si am 17 ani si 1.67 inaltime. Dacă ma apuc de înot credeti ca ma voi putea inalta, macar până la 1.75? Multumesc si fara răutate :D
Salut, TPU. Am si eu o intrebare in general, mai mult pentru fete... Un bărbat trebuie sa rămână cu par la picioare sau sa se rada? Iar pentru fete cum ii preferați bărbații? Cu par pe picioare...? (mai mult)
Buna fetelor! Luna viitoare plec de pe 30 august pana pe 6 sept in Grecia si menstruatia imi vine pe 1-2 sept... ce pot lua sa imi intarzie? Multuuu. Va pup.
Am facut prima scoala de soferi si am picat traseul de 2 ori si nu am mai dat din motive personale acum vreau sa ma apuc iar de scoala! Dar am inteles ca acum platesc sa fac scoala de soferi jumate...? (mai mult)
De ce ma atașez emoțional de absolut orice lucru, orice persoana care imi place cum arata chiar si bărbați sau o melodie, un film. Pur si simplu ma simt de parca as trece peste o despărțire in...? (mai mult)
Ieri am facut 4 luni cu iubitul meu. Acum o luna el mi- a daruit o bratara, iar eu lui un lant. Inainte alaltaieri a cazut bratara din ghiozdanel, dar nu am vazut cand a cazut, si m-...? (mai mult)
Nu stiu ce cadou i- as putea face unei colege.Suntem prietene de cateva luni insa nu am ajuns atat de apropiate inca sa ii stiu foarte bine gusturile.Ce cadou i- as ptea face in aceasta...? (mai mult)
Buna seara TPU, simt ca trebuie sa spun cuiva asta... Totul a inceput acum 2 ani cand aveam 13 ani, si eram clasa a 6- a. Un prieten mi- a zis sa fac si eu niste videoclipuri pe YouTube. Prima oara am...? (mai mult)
Ce parere aveti de fake plugs? :) Din punctul meu de vedere eu zic ca- s ok pentru o persoana care nu vrea o dita gaura in ureche. Unii spun ca is numai pentru poseri... Sa va aud parerile!...? (mai mult)
Buna seara, ajutati- ma cu ceva acum cateva zile m- am certat cu oprietena la care aveam un lucru foarte pretios, o geaca dar nu era una ieftina, geaca a costat in jur de 160 de euro si când ne- am...? (mai mult)
Cei care sunteți din Bacău, care credeți ca este un liceu mai bun cu profesori extraordinari: Vasile Alexandri, Ferdinand I sau Pedagogic Stefan cel mare?
Am vorbit cu o fata de la scoala (nu eram in aceeasi clasa, era cu una mai mare) aproximativ 5- 6 ani. Ne cunosteam foarte bine [intre noi pot spune, ca tot aud peste tot asta, ca eram in "friendzone"...? (mai mult)
Care este greutatea ideala la inaltimea unui baiat de 1.87?
Saptamana trecuta,un utilizator m-a blocat,pe Facebook. Apoi,Am blocat-o şi eu. Azi,mi-a trimis cerere, din nou. i-am acceptat-o, dar nu pot s-o deblochez. Ce să fac?
Daca pe mine ma cheama Andrei Irimias, care nume este mai bine sa il pun pe Instagram: andreirimias sau andreiirimias?
Buna tpu.Am aplicat recent la scoala de subofiteri de jandarmi.Am trecut psihologicul, si acum mi s- a spus ca trebuie sa fac medicalul.Am primit o foita mica cu numele meu si cum ca ei m- au trimis sa...? (mai mult)
Orezul cu bob lung ingrasa? Este bun pentru dieta cu orez?
Salut, ce filme imi recomandati? As vrea ceva mister cu crima si sa te gandesti cine e criminalul, ceva gen the loft/the girl in the train. Vreau sa recomandati doar filmele vazute si nu ar strica o ...? (mai mult)
Heii! Am o intrebare pentru fete! As vrea sa va imaginati urmatoarea secventa: Sunteti acasa la verisorul vostru si accidental intrati in camera peste el cand se schimba/cand iese de la dus (whatever)...? (mai mult)
Cat timp este normal sa stai la soare? Si in cat timp se vede bronzul? Ieri am stat in jur de 2 ore si niciun rezultat doar m-a cam ars soarele prea tare unde e pielea mai sensibila si s-a facut rosu.
Am visat un vis foarte real, cum eram culcata in pat simteam cum corpul meu parca, , tremura" si tin minte ca spuneam in soapta Lucifer si cand deschideam ochii parca vedeam culori aprinse ca ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Măli14 întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
angel6lust întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!