Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 30 Septembrie 2025 sunt:
CUM imi pun o poza e profil, adica unde apas pe site ca am salvat poza dar mai departe nu stiu.
Ce adresa as putea pune blogului meu? Am pus o gramada de nume si niciunul nu este valid.Idei?
Ce imi puteti spune despre admiterea la asistente si moase UMF Carol Davila Bucuresti? Locurile sunt tot ca la facultate, pe taxa si buget?
Pentru un calculator cu procesor Q8400, 4GB ram ce placa video mi-ati recomanda pana-n 200-250 lei, poate sa fie sh, tin sa precizez ca am o sursa de 500W si un slot PCI E 16 2.0
Am ramas corigent la matematica in clasa a 7 a si sunt speriat si nu ma simt bine. numai la asta ma gandesc. fac meditatii si lucrez dar am mult de recuperat si imi vine sa renunt pentru ca stiu ...? (mai mult)
Salut,care sunt adevăratele moduri de a face un ban in plus online? Adică sa ai de buzunar nu sume fantastice, și fără răspunsuri cu "dai click pe reclame pentru 0.001$. Mersi anticipat!
Hei, cum aflu mediia finala dupa corigentele de clasa a 8 a ca sa intru la liceu, adica ce se calculeaza?
Cum pot sami deblochez saitul ok.ru
Mdaa,din pacate oameni nu sunt ceea ce par. :| Ar trebuii sa nu imi fac pareri despre ei inainte sa ii cunosc... woah. Voi ce ziceti?
Hey,buna TPU am o intrebare... Cum poti sa treci mai usor peste faptul ca cineva isi bate joc de tine tot timpul? Sau cum pot sa ii fac sa ma lase in pace?
am si eu o intrebare despre bac. Deci lucrurile stau in felul urmator, eu nu m- am prezentat la competente la engleza ( a intevenit ceva si nu am avut cum sa ajung) si la probele scrise am luat...? (mai mult)
Salut, as vrea sa-mi schimb freza, m-am cam plictisit de cea pe care o am acum... vreau si eu niste poze ceva Poza cu tunsoarea me actuala: http://imgur.com/a/C2J0r funda.
ma puteti ajuta si pe mine cu notele (partitura) de la melodia Ochii tai (L.A.) Mersi!
Sall! care stiti notele (partitura) de la melodia Ochii tai (L. A.)?
Deci am o problema... am 15 ani si multi rad de mine pentru ca sunt foarte scund. Mai exact inaltimea mea este cam 1, 50- 1, 55. Cand imi reamintesc acest lucru in fiecare seara imi dau lacrimile,...? (mai mult)
Sall TPU, ce înseamnă "bais"?
Ce însemnă "bais"? Dau fundă
Hei lume. Am nevoie de nişte sfaturi. Am o relație de 5 luni. Tata pentru început a fost de acord, apoi a aflat că prietenul meu a avut un trecut nu tocmai bun, avea anturaje urâte etc, dar s-...? (mai mult)
Sunt prea singuratică si nu prea am prieteni. Vreau sa cunosc persoane noi dar sunt timidă si imi este rusine sa vorbesc cu cineva.Ce sfaturi imi dati?
Cum o conving pe mama sa ma lase sa ma duc la iubitul meu, el este foarte departe
Buna, de curand am trimis o poza care a fost ofensiva pentru Facebook si am fost blocata 72 de ore, au trecut aproape 80 de ore si nu mi s-a deblocat contul. Ce sa fac ca sa il deblochez?
Deci... Am cunoscut un baiat de putin timp si imi place de el. Cum as putea sa imi dau seama daca ma place? Il stiu de putin timp mai precis de 2 luni si ne-am vazut de putine ori. Dau funda!
Cum e la liceul Matei Basarab din București?
Hei se apropie ziua mea si as vrea sa invit pe 2 baieti din scoala si nu stiu cum pentru ca gen eu nu stau cu ei dar unu din ei ma mai baga in seama din cand in cand ( sunt si cu mine la cateva ore ) si...? (mai mult)
Salut Cum scap de parul pubian in exces? 14 ani, baiat. Helpme
Eu am un cucui in frunte si o cicatrice. In oglinda nu iese in evidenta, nu se observa aproape deloc, nici in pozele selfie nu iese in evidenta. Dar in pozele in care imaginea mea este inversata...? (mai mult)
Am 16 ani. Am pierdut 20.000 lei. Toti "prietenii" m- au parasit lasandu- ma fara bani. Daca pui la indoiala afirmatiile mele de pana acum, poti ignora thread- ul si cum a reusit un copil sa fie ruinat...? (mai mult)
Ia ziceti.mi de profilul filo. Cum ii? Mersi:))
Hey! Voi merge săptămâna viitoare într- o tabără alături de iubitul meu. Aveți câteva idei interesante pentru ce as putea face în tabăra asta? (Deja am plănuit sa plecam într- o dimineață...? (mai mult)
Revin din nou, cu o problema destul de jenanta. Peste putin timp trebuie sa merg la plaja, dar problema mea este ca penisul meu intra foarte usor in erectie, si o sa fie destul de ciudat....? (mai mult)
Buna TPU Am o colega de clasa cu care sunt foarte bun prieten, si a cam inceput sa imi placa de ea, dar nu stiu cum as putea sa imi dau seama daca si ea ma place sau sa ii dau de inteles ca o plac,...? (mai mult)
Care e mai frumos, Edward sau Lucas? Dau funda
Unde intru să aflu rezultatele de admitere liceu 2017?
As dori sa ma apuc sa creez muzica pentru ca imi place, iar unele persoane considerau ca am ureche muzicala si ceva ritm. Cu cativa ani urma, am fost la un profesor sa ma testeze, la fel a spus si ...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu un sfat? Maine trebuie sa ma trezesc la ora 5 ca sa plec cu tatal si fratele la tara iar eu vara ma trezesc intre orele 7 si 8. Credeti ca alarma de la telefon este suficienta...? (mai mult)
Cum pot gasi si eu gazda in Tulcea pe undeva aproape de strada Mahmudiei? Vreau sa fie si ieftina, dar sa aiba si conditii.
Salut daca mi se spune ca sunt putin timida inseamna ca sunt timida? sau ma aflu in mijloc?
SPER SĂ CITIȚI TOT! Nu știu la ce liceu să dau și ce să devin în viață. Am trecut în clasa a 8- a ( știu că încă sunt mică, nu e nevoie să îmi reamintiți..doar că mă interesează...? (mai mult)
Să vă explic situația mea: în această dimineață am mers la liceul la care am fost repartizat să depun toate documentele aferente. Am intrat pe specializarea Matematică- Informatică;...? (mai mult)
stie cineva seriale cu povești de genul: Un băiat se îndrăgostește de o fată, aceasta nu- l suportă, iar mai apoi începe să realizeze lucruri și să- și dorească să fie cu el...? (mai mult)
Unde găsesc cafea Starbucks in Cluj in afara de iulius mall?
La 14 ani pot să călătoresc singură de la Constanta până la Arad cu un maxi- taxi? Maxi- taxi...mă refer la un autocar care face ruta asta Constanta- Arad. (Nu știam la ce categorie să încadrez...? (mai mult)
Ok...Sunt o fata mica de insulting ( 1, 40 ) in clasa a 7- a. Sunt blonda. Toate fetele din clasa isi bat joc de imaginea mea si de cumpara parului. Ce pot sa fac sa scap de aceste rautati si sa ma ...? (mai mult)
Sociologie sau resurse umane?
*Nu prea cred ca am incadrat bine intrebarea in aceasta categorie, dar v- as ruga sa- mi raspundeti daca stiti.* Ati putea sa- mi spuneti cam in cate zile ajunge un colet? Distanta dintre ...? (mai mult)
Cum poate zbura un adolescent de 15ani neinsotit de nimeni, din Germania in RO/MD la rude- prieteni etc? Am inteles ca la Wizzair e posibil. Ce acte trebuie sa am? Am nevoie de procura din partea...? (mai mult)
Cum poate zbura un adolescent de 15 ani fara insotitor din Germania in Ro/Md? Am inteles ca la Wizzair e posibil. Ce acte am nevoie? Am nevoie si de procura? Multumesc anticipat
As dori sa vorbesc cu un psiholog online si gratis. Stiti vreun site sau ceva? Funda!
Vreau si eu filme gen un grup face o călătorie cu avionul se intampla ceva si de prăbușește... horror sau filme cu grupuri de prieteni. FUNDA
As vrea si eu un program bun de creat video- uri cu poze si alte video- uri. Sa pot adauga scris pe pozele si video- urile folosite si acesta sa apara treptat (la inceput aproape invizibil, apoi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
Ion1989 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
TeodoraIonOnea12 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?