Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 10 Octombrie 2025 sunt:
Problema mea este una serioasa si as vreau raspunsuri serioase! Am 16 ani si cand eram mica eram ca orice copil foarte curioasa de chestii pe tema sexualitatii... vorbeam si gandeam niste chestii...? (mai mult)
Pana cand se poate face contestatie la o sala privind evaluarea nationala?
Salutare, am 14 ani si am par pe picioare, sunt aproape singurul din toti prieteni mei, m- am gandit azi sa rad putin din el cu lama de ras. L- am ras, si arata urat, peste cat timp ar trebui sa creasca...? (mai mult)
Știe cineva cam pentru ce vârstă este cartea 50 de umbrea ale lui Grey? Are 3 sau 4 volume?
Procurorul lucreaza in cadrul politiei? Si mai vreau sa stiu daca ii este permis sa poarte o arma si haine de civil, adica sa nu poarte uniforma de politist.
Este bine daca la limba romana in cadrul poeziei 'Alt cantec' de Adrian Maniu am comentat ultima strofa facand referire la moartea poetului? In barem am vazut ca nu apare motivul mortii, dar cum la romana...? (mai mult)
A venit vara si vreau sa ma tund/schimb freza. https://image.prntscr.com/image/COGqTVFnR7ug86zh7Xeuaw.png Ma gandeam sa ma tund asa, cum trebuie sa ii zic frizerului?
Heiii, aș vrea niște povești scurte de groază sau eventual niște întâmplări paranormale ce vi s-au întâmplat vouă ^-^
Salutare adolescentilor. Ma gandesc ca mereu vi s- a intamplat sa va spargeti ecranul unei tablete/unui telefon. Cam cat ar costa repararea ecranului? Am o sparsatura pe mijloc si se intine sus si jos ...? (mai mult)
Mereu mi- am notat zilele in care îmi vine menstruatia, fiind una regulată, uneori cu mici întârzieri dar nu de speriat, niciodată nu am calculat cand trebuie sa- mi vina dar știam perioada...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie un mod pentru. MCPE cu mobila? Funda
Salut,am 20 de euro pe steam si nu stiu de joc sa imi cumpar. Cateva sfaturi? #Funda
O intrebare pentru studenti: cum este la facultate? in special in perioada sesiunii. (va rog sa imi raspundeti sincer, dupa parerea vostra :D )
La logica azi trebuia sa dam o definitie de la cuvantul `deal` care sa incalce o regula a definirii. Am zis de regula non- circularitatii si am zis ce inseamna (definitorul trebuie sa- l explice pe denifit...? (mai mult)
Salut, as vrea sa stiu daca rezultatele la BAC se afiseaza la scoala unde am dat sau la scoala de care apartin!
Se pricepe cineva la logica? Cineva bun la logica, va rog
Exista vreo firma care cauta soferi categoria B incepatori? am auzit ca sunt cateva, dar nu am putut sa dau de ele.
Recomandați-îmi un rimel bun care alungeste bine genele le da volum genele nu se lipesc si nu se întinde indiferent de preț si firma
Media de anul trecut la profilul de la liceul la care vreau este cu 50 de sutimi mai mica decat media mea de admitere. Exista sanse sa nu intru acolo?
Lecitina sau MemoPlus? Care e mai buna si mai eficienta pentru concentrare si memorare?
Artera plumonara transporta sange oxigenat si cea aorta neoxigenat? Cred ca cea plumonara, deoarece plamanii sunt responsabili cu aerul, oxigentul, etc.
Salut, recent mi- am deschis un canal de Youtube pe care filmez si uploadez si de obicei inregistrez cu BandiCam (ACHIZITIONAT) dar face foarte mult lag si m- am decis sa imi descarc Open Brodcaster Software...? (mai mult)
Ce are lumea cu killa fonic?
Heii, ce licee din Cluj stiti ca mai au locuri libere pentru clasa a10a? Ma refer la un transfer, undeva unde sa fie oameni de gasca si un program cat de cat acceptabil.Preferabil profil uman.
Imi e atat de rusine încât nici nu stiu cum sa ii vorbesc mamei. Ea este si o persoana foarte dificila, uneori lasa de la ea dar alteori nu. Noi suntem tătari, musulmani dar eu am un iubit de 2 ani...? (mai mult)
Cine ar dori sa ma ajute cu o fisa la un portofoliu imgur.com/a/OPy6I
Cât se sta cu aparatul dentar?
Salut, recent, mi- a picat tableta pe jos si s- a cam spart ecranul in mijloc, nu foarte tare, dar s- a spart cat sa- i vezi crapatura. Cum as putea ascunde aceasta crapatura sa nu se vada asa tare....? (mai mult)
Ce inseamna daca am visat ca ma suna cineva foarte dubios?
De ce nu pot dormi noaptea? Sunt obosita as vrea sa dorm dar nu pot...
Cum sterg un cont de swarm?
Salut, tocmai am trecut in clasa a10a si ma tot gandesc sa ma mut. Sunt pe filo e destul de ok doar ca pur si simplu ma gandesc ca nu e locul meu aici + ca mai toate persoanele cu care ma inteleg pot ...? (mai mult)
de ce mă consider urâtă! nu- mi stă bine cu nici o freză! am 13 ani! am parul mediu! îmi puteți spune niște freze dar sa nu fie grele! și de ce sunt așa urta? ajutooooor! dau...? (mai mult)
Buna prieteni am si eu o intrebare ce fac daca m- am indragostit de un barbat insurat acum aproximativ un an am inceput sa ma gandesc la el tot timpul si simt ca il iubesc enorm de mult el e plecat...? (mai mult)
Salut TPU In Liceul teoretic "Marin Preda " se dau burse de studiu? Si daca da le la ce medii si cat Dau funda
Am sanse sa intru la profilele astea: turism si alimentatie, stiinte ale naturii si comerț. Avand in vedere ca nu stiu ce sa fac cu viata mea, care profil credeti ca ar fi mai bun si de...? (mai mult)
Stie cineva seriale bune, asemanatoare cu The Secret Circle, Teen Wolf sau The Originals?(Va roooog)
Bună, TPU! O amică e supărată pe mine pentru că "nu știu să vorbesc cu o fată", spune ea. Eu sunt mai glumet, dar nu fac glume pe seama ei. Incerc sa vad partea plina a paharului, stropul ala...? (mai mult)
Nu am baut niciodata. Pot sa ma îmbăt de la o sticla de strongbow?
Hey... Am nevoie de o părere serioasă şi sinceră. Uitați ce s- a întâmplat: Eu am o prietenă cu care mă cunosc de doi- trei ani. Ne înțelegeam bine, deşi s- au întâmplat lucruri despre...? (mai mult)
am 12 ani, si am cateva intrebari legate de durerile mele de burta, de obicei ma trezesc cu o durere usoara de burta dar mai am si zile cand ma trezesc cu o durere imensa cu care nici mu ...? (mai mult)
Hei! Peste o săptămână e ziua unei prietene si pe lângă cadou vreau sa- i dau ceva la caterincă să rad putin de ea. Mă gândeam sa- i pun si un, , absorbant" in punga de cadou. Aveti alte...? (mai mult)
Salutareee Revin cu o intrebare. M- am hotarat de curand sa ma duc pe profilul electrician auto, cam cu cat este platita aceasta meserie? Pot sa lucrez doar cu liceul? Sau trebuie sa fac si o facultate...? (mai mult)
Stie cineva cat se castiga ca distribuitor de ziare/pliante la Kaufland si pe ce criterii sunt alesi? Cateva detalii despre asta? Multumesc^^
Spiru Haret sau Cantemir Voda?
Dc băieții își bat joc de sentimentele fetelor?
Chiar de ma credeti, sau poate nu, eu am facut cateva "ritualuri satanice" bine bine nu sunt chiar "cateva" sunt foarte multe mai bine zis, si sa incep sa va povestesc : Eu cu ei am inceput sa facem...? (mai mult)
Sunt in clasa a 8- a si am luat 9.50 la romana si 9.20 la matematica.Nu stiu ce sa aleg dintre stiinte sociale si mate- info(intru la oricare profil as vrea cu media mea).Voi ce spuneti...ce ...? (mai mult)
Daca eu am ca si un hobby fotografia si artele digitale, la ce liceu as putea sa ma duc? Mersi anticipat
Pot lua hormoni de crestere chiar daca nu am deficit? ce se intampla daca am mai mult decat trebuie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onurReal1 întreabă:
Sawarekh întreabă:
9PM întreabă:
Faranune2004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!