nu stiu daca tine de categorie dar trec printre- o situație dificila am o pisica cu 5 pui pui sunt in vârsta de o luna si ieri dupa- masa pisica s disparut precizez ca locuim la casa si locul...? (mai mult)
Sunt baiat si am o problema cu mama Ea vrea sa ma tund mereu scurt etc ca spune ca este indecenta Toti baietii din clasa mea au paul lasat cum au vrut ei si doar la mine e mama comunista Vreau...? (mai mult)
Am 15 ani si as vrea sa combin o fata dar nu stiu despre ce sa vorbesc cu ea (fata in fata). Va rog sa imi Spune- ti niste subiecte de discuție interesante si cu care am putea vorbi mult...? (mai mult)
Hei prieteni, am nevoie de ajutar, m.am indragostit de un baiat care are aceeasi varsta ca mine adica 14, ne.am cunoscut la examen am vb si pe Facebook dar el are iubita de un an si 2 luni, iubita...? (mai mult)
Ce sa le cer parintilor cadou de premiul 1? URGENT, VA ROG!
Ce sa le cer parintilor de premiul 1?
Http://my.w.tt/UiNb/j60qWsJ0aE Am nevoie de o părere.
Hei prieteni, am nevoie de ajutar, m- am indragostit de un baiat care are aceeasi varsta ca mine adica 14, ne- am cunoscut la examen am vorbit si pe Facebook dar el are iubita de un an si 2 luni, ...? (mai mult)
Mereu mi- e foarte greu sa accept lucrurile dragute adresate mie. Mereu cand primesc sau mi se spune ceva dragut, imi vin tot felul de ganduri cum ca lumea face asta doar ca sa nu ma supere, nu...? (mai mult)
Variantele de BAC care s-au dat olimpicilor corespund cu cele normale sau sunt mai usoare?
Salut, TPU, eu am 13 ani si sunt din Pitesti si am o intrebare : De ce nu gasesc fete deștepte, frumoase si gasesc doar fete tupeiste, enervante si urate? Nu am cum sa imi fac gagica si totodata ...? (mai mult)
Cica mama mea, iubirea nu exista decat intre un barbat si o femeie.....cum poti sa spui prostia asta? Voi ce parere aveti, cum ii pot schimba parerea mintii limitate a mamei mele?
Hey guys...peste 2 saptamani plec in Olanda cu avionul oare am voie sa ascult muzica pe telefon, de cate ori am fost aveam telefonul inchis dar 2 ore pana ajung e plictiseala.
Acum 4 luni mi- a venit prima menstruatie. In prima luna, mi- a venit 7 zile, a 2- a la fel, in a 3- a nu mi- a venit, iar luna aceasta, mi- a venit ieri seara. Mi- am pus absorbant, iar cand...? (mai mult)
Deci eu si cu prietena mea ne intelegeam foarte bine, vorbeam mereu, in fiecare zii prin mesaje sau la telefon si ieri nu prea am vorbit mai deloc.Cand am sunat- o am stat foarte putin ...? (mai mult)
Am 14 ani, de fapt fac peste catva timp și caut un job și pentru mine. Exista joburi pentru mine la vârsta asta? Dau funda
Zilele astea am iesit cu un baiat si cu alții dar eu doar cu el stăteam. O prins o pisica pentru mine ma tachineaza si se joacă cu mine si cu alte fete dar cu mine in special. Imi pune mana...? (mai mult)
Cine vrea sa ofere sa fie bff a mea ..normal la început ne cunoaștem..și după ..am fost redată de douo bff
imi puteti spune mai multe despre ciclu? Multumesc! Funda...
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o problemă la economie va rog?
Cum fac foculete pe snapchat?
Facultatea de medicina sau geografie turistica?
Saptămâna trecuta am avut primul contact sexual..adică am încercat dar mă durea si nu a fost nimic(din cate consider eu), , şi nici nu a terminat in mine..si imi intirzie menstruatia..este poaibil...? (mai mult)
Deci am o problema cam mare! Cum sa fi POPULAR? Deci la mine in clasa sunt 23 de copii din care sa zic ca sunt 2 grupuri - Cel popular, - Cel Nepopular Si ieu tot vreau sa fiu in grupul cel popular,...? (mai mult)
Deci, problema sta in felul urmator. Am 20 de ani, si vreau sa plec din tara. Mama mea nu este de acord cu treaba asta, si i- am explicat cam ce si cum am de gand sa fac cu viitorul meu, pentru...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi despre viata? Am o problema foarte grava si chiar nu stiu ce sa mai fac. Am 20 de ani, iar familia mea e foarte imprastiata, parintii cand se despart, cand se ...? (mai mult)
Hei! A citit cineva cartile autoarei kiersten white? M- am apucat sa traduc al 3- a volum (Endlessly) petru a putea citi si alte persoane insa este mult prea lunga si as avea nevoie de ajutor. Cartea o...? (mai mult)
Salut,care au fost primele videoclipuri virale de la noi din Romania, gen care au aparut pe vremea aia cand era messenger-ul la moda 2006-2007, excluzandu-l pe ala cu "Te-ai fu*tut cu Andone?"=))
Hei! Am nevoie de un text haios că să-l scriu pe invitația pentru majoratul meu.
nu stiu ce sa fac dupa ce termin cu bac- ul... eu cred in mine si cred ca o sa- l iau acum, daca nu la toamna cu siguranta, doar ca eu nu prea as vrea sa ma duc la munca acum, cum imi tot spun...? (mai mult)
sunt fata, dar am picioare de barbat, adica am glezna groasa, si forma exact ca a unui barbat. Ce pot sa fac sa nu o mai am asa? PS: Am 13 ani
Salut, vreau si eu va rog frumos tema la opera "Riga crypto si lapona enigel" dar pe intelesul tuturor, dar nu de pe net ca am cautat peste tot. Vreau ceva usor de retinut, e una din operele pe care...? (mai mult)
Ce inaltime este potrivita pentru un barbat?
Voi credeti ca merita sa renunt la mancarurile sidulciurile mele preferate(cartofi prajiti, cioclata...)pentru un six pack?
Sunt din Ploiesti. Trec in clasa a 8-a. Am vazut ca examenele de anul asta au fost super usoare deci sper ca la anul sa am o nota peste 9. La ce liceu mi-ati recomanda sa ma duc?
Salut TPU Am facut un lucru urat si am nevoie de un raspuns. O fata s- a despartit de mine si am iubit- o mult de tot. Nu a vrut sa imi spuna motivul despartirii asa ca am apelat la niste prieteni...? (mai mult)
Salut,ce alimente trebuie sa consum pentru a slabi! Vreau exemple clare de exemplu la fructe mere, banane, portocale. Carne : pui, porc...
Facultatea de geografie turistica sau de medicina? argumentati Dau funda
Este urgent! Sunt cu cainele meu la bunica si ca sa nu ia purici de la ceilalti caini am dat- o ieri cu cipervex diluat cu apa. Am observat ca de azi dimineata se tot linge deasupra cozii foarte...? (mai mult)
Ce inseamna L.M.L.G? Si ce este?
Buna! Am o problema de cateva zile bune pe Twitter, nu pot sa vad clipurile postate, imi tot arata mesajul "The media could not be played"! Nu inteleg de ce?! Am sters istoricul, cookie- urile, ...? (mai mult)
Ma doare burta de ieri când apas si spatele jos de câteva zile. De ce?
Bună, îmi sângerează gingiile foarte tare, câte 2 servețele, am fost la medic și a zis că am dinții strâmbi de asta, ar putea fi și altceva? îmi sâmgerează la dinți, mă spăl de două ...? (mai mult)
Bunaa am 14 ani si luna viitoare urmeaza sa merg la bunici as vrea sa o aduc si pe cea mai buna prietena a mea dar nu stiu cum sa o conving pe mama o sa imi zica ca ce o sa facem noi acolo si ca...? (mai mult)
Din greseala profa d emate mi- a dat un 2 mie in locul altei colege si acum nu mi iasa media, am 6 pe primul si trebuie sa vin la corigenta in vara din cauza ei...ce se intampla acolo e greu? nu am fost...? (mai mult)
Am trecut azi pe langa un baiat care ma evitat din priviri Nu s- a uitat la mine Nu mi s- a mai intamplat chestia asta In general cand merg pe strada toti baietii sau barbatii se uita la mine ...? (mai mult)
Buna TPU Imi spuneti va rog si mie cum as putea sa fac rost de bani fara sa cer de la parinti? Acum la vara, mi- am gasit un loc de munca, dar care plateste doar 800 lei pe luna. Prin ce alte modalitati...? (mai mult)
Contul pe site-ul thesimsresource.com este gratuit? Sau se plateste pentru el?
Evaluare Națională clasa a VIII- a. Limba română. Am subliniat predicatele de la fraza... Se consideră semn particular? La simulare am făcut la fel și nu s- a întâmplat nimic... Ce spuneți, ...? (mai mult)
Salut fratilor. cam cu cat este platit un grafician IT? La ce liceul / facultate trebuia sa dau ca sa ajung si ce note ar trebui sa dau si nota la bac/examen.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru9971 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!