Daca tot sunt intrebari despre examen, daca am subliniat diftongul (grupul de litere) se ia ca semn distinctiv? Profa de la meditatii a spus ca nu, dar nu stiu sigur
Vă rog ce sa fac is mica decât statura am 137 și am 19 mai pot sa cresc?
Voi va deconectati de pe Instagram dupa ce nu va mai uitati pe el?
Hey, e posibil sa nu mai am emotii? Pur si simplu, nu mai simt fericire, tristete, nimic, parca sunt plictisita de viata. Mi s- a mai intamplat inainte, dar a tinut putin, acum ma simt asa de aproape...? (mai mult)
Http://my.w.tt/UiNb/5dFk9voM6D Hei TPU cum vi se pare aceasta carte? Vreau părerea voastră sinceră.
Am o problema destul de grava. De multe ori când merg pe strada si vad fete frumoase automat mi le imaginez dezbracate. Ce pot sa fac sa nu mai gândesc asa? Mentionez ca am 19 ani.
De ce băieții prefera fetele scunde?
Se poate sa fie o intrebare stupida dar habar n-am :) Daca eu sunt la o facultate din cadrul UPB pot opta sa merg la un camin din Complexul Grozavesti sau Belvedere?
Heii TPU! Este adevarat ca vremea de afara ne poate influenta starea de spirit? Majoritatea oamenilor se simt mai bine cand e soare afara dar la mine e fix invers. Cand e soare parca ma simt mai trista...? (mai mult)
Am o problema...deci am vrut sa ma vopsesc verde si nu mi.a prins deloc culoarea...ce sa fac? Acum mai pot sa ma vopsesc cu altceva (spre exempu albastru de metilon sau violet de gentiana?) Eu am parul...? (mai mult)
Am o intrebare care ma macina destul de tare. Daca am rezolvat totul corect la evaluarea nationala dar am subliniat titlul "Ploaia" imi anuleaza lucrarea?
azi am dat Evaluarea Nationala, iar la ex. 6 Subiectul al ii-le unde se cerea o atributiva ceruta prin sa eu am scris " Copiii care nu se vad sa iasa afara". Credeti ca este bine?
Eu in sat am avut niste prieteni ce mi i- am facut vara trecuta. Cit am stat acolo, mereu eram alaturi dar cand m- am intors dupa un an in care am fost peste hotare, am vazut ca nu mai prietenesc...? (mai mult)
Munceste cineva in mediul online? As dori informații.
Stie cineva cum se numesc chestiile alea pentru albirea dintilor care se pun pe dinti. Unde gasesc si cam la ce pret? Mersi!
Am cateva nelamuriri in legatura cu Evaluarea Nationala de astazi. Apreciez foarte mult daca ma puteti ajuta... nu as apela aici, insa parintii nu m- au dat la pregatire ca altfel intrebam profesorul ...? (mai mult)
Bună! Azi am dat Evaluarea Nationala la română. Şi... Da, mă rog cred că am greşit exerciţiul 3... :(( :( Deci dacă am scris "luminoasă" la derivare este bine? :( Dacă l- am greşit...? (mai mult)
Salut am gresit mai multe exercitii la romana de aproape un punct, deci imi iese un 9.10. acum cu subiectivitatea, n- ar trebui sa imi iasa mai putin de 8.50. e o nota destul de mica, mai ales pentru...? (mai mult)
Este vara iar eu stau in casa. Nu am cu cine sa ies afara. Nu am prieteni. Am avut o gramada dar falsi. Am aflat ca ma barfeau, radeau de mine, i- am dus la unu cadou in 2 aniversari cadou...? (mai mult)
"Auzeam pamantul cum respira,iarba cum creste,noaptea cum se lasa" ce este, dupa parerea voastra?
Salut TPU Recent am comandat o husa de telefon, pentru j5 Abia acum am observat ca ce am comandat era pentru j5 2015, iar eu il am pe cel din 2016 Am gasit pe internet ca j5 2016 e putin mai mare...? (mai mult)
Fete, ce preferati voi la baieti?
Ce telefon ați alege ținând cont că mai mult mă interesează pentru poze? IPhone 5s sau Samsung s5 Fundă :)
Vreau sa imi fac un cont de Instagram pe care sa postez versuri..meme.uri create de mine dar nu am idei de nume anonim dar original. IDEI? dau funda :v
Era un film disney cu 2 baieti care au gasit o nava spatiala. Stie cineva cum se numeste filmul?
Am DriveX Pro si vreau sa ma uit la un film am subtritrarile activate (de la ei, in englez nu ma deranjaza ca sunt in in engleza) Ma deranjaza ca nu merg... Aveti idee de ce? Dau funda! :D
Stie cineva la ce ora se posteaza baremul de la E.N? Ce credeti ca ati gresit? Eu cred ca am gresit un sinonim si exercitiul 6 de la Sub. 2.
Ce se intampla daca uiti sa ajungi la una dintre probe la examenul national? Poti intra la liceu in prima sesiune sau trebuie sa dau din nou toamna examenul la meteria respectiva? Si cand este perioada...? (mai mult)
Hm doar viata mea mai ales in vacanța se rezuma la somn, mâncat, cărți si anime-uri?
Cat costa sa imi schimb ecranul la S6 Edge?
Vreau si eu un motiv pentru care l-am sunat pe dirigu cu numar privat Dau funda
Băăă, sunt supărată. Am avut capacitate si am facut- o de oaie! Nu a fost postat baremul asa ca vreau sa intreb pe cineva de aici, cineva care chiar stie, daca la melodia merge si ploaia ca sinonim...? (mai mult)
Salut TPU E vreo diferenta intre husa de j5 2015 si j5 2016?
Exista vreo iesire din protbagajul masini de pe interior? Dau funda! :D
De ce vocea mea se aude mai subtire la telefon decat in viata reala? Dau funda! :D
Se mai face latina in clasa a 8a? Și ce alte materii se adaugă fata de cls a7a?
Are cineva chief de vorba insta/mess?
Salut,un bulangiu de prieten a inceput sa ma injure si sa zica chestii nasoale crasului meu despre mine! Cum as putea sa ma razbun pe el?
Deci mi- am luat un telefon nou pe abonament pe data de 14.06. 2017, un Samsung Galaxy J3 2016 mai exact, de la Vodafone. Mi- am luat pachetul RED 14 in care trebuia sa primesc 2 gb internet...? (mai mult)
Am nevoie urgent de un nume inventat si usor de pronuntat.Numele sa fie din 4 litere(de exemplu VEVO).Dau funda celui mai bun raspuns! Multumesc foarte mult!
Vreau sa ma apuc de facut meme-uri pe Instagram, de unde pot sa iau poze? Stiti vreun canal de meme-uri englezesti pe care sa le pot traduce in romana?
Bună, TPU., , BFF- ul, , meu m- a trădat. DEFINITIV. Azi a râs de mine, m- a jignit, m- a bătut, dându- mi palme peste față. A spus că eu nu sunt cool, nu știu să mă distrez și altele....? (mai mult)
Imi puteti spune si mie care sunt subiectele la evaluarea nationala clasa 8? daca nu, poate stiti ce o sa pice la partea a.3 a. Cu compunerea! Ajutati-ma va rog!
Cum imi pot face parintii sa ma lase sa bag bani pe clash royale? nu e o suma mare.25 de lei...
Cum imi pot convinge mama sa bag bani pe clash royale? : ) )
Pana acum cateva saptamani eram privit ca timidul clasei. Acum, de cand am inceput sa merg descult, sunt privit ca ciudatul clasei si nu inteleg de ce. Mai am o saptamana de scoala si nu ii voi mai vedea....? (mai mult)
Salut m- am mutat de curând în Germania zona Reutlingen. Nu cunosc limba germana a- și vrea sa îmi fac niște prieteni romani. PS: sunt băiat am 18 ani. Dacă locuiește careva prin zona sa lase un...? (mai mult)
Dc se mișcă Ken ul când țin de cele 2 Cupe și mișc de Ken ( încordeze un pic). E indicat sa învârt? Da e normal sa se miște?
Nu stiu cum sa incep. Eu am planuri mărețe pentru vara asta, vreau sa merg in mai multe țări, vreau sa imi cumpăr haine, si mama mea.....imi cam strigă planurile. Adica imi strica vacanta...? (mai mult)
De cand m- am nascut am facut numai bine si niciodata nu am fost rasplatit tot cu bine, nici in relatii macar, in toate relatiile mele am facut doar bine, am ajutat si am primit la schimb o despartire...Am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru9971 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste celebritatea
Tu cat de bine stai la capitolul celebritati? Afla chiar acum!